Bianca Drăgușanu, acuzată că poartă produse contrafăcute. Vedeta a postat chitanța pe Instagram

06.04.2022, 16:20
Bianca Drăgușanu, acuzată că poartă produse contrafăcute. Vedeta a postat chitanța pe Instagram
FOTO / Bianca Drăgușanu, despre momentul în care și-a pus silicoane. ”Îmi era greu din punct de vedere financiar și negociam cu medicul ca pentru un kilogram de cireșe”

Bianca Drăgușanu se află în centrul unei controverse. Diva este acuzată că își achiziționează produse contrafăcute. Blondina a ținut să le demonstreze răutăcioșilor că nu minte și că problema banilor nu există la ea și a rectionat.

Bianca Drăgușanu a fost acuzată în nenumărate rânduri că s-ar îmbrăca din cap până în picioare în haine fake.  Diva a fost acuzată că poarte haine de brand care nu sunt originale. Concret, ar fi vorba despre piese vestimentare făcute în China sau Turcia care sunt vândute la un preț mai mic.

Pentru a demonstra cârcotașilor că își permite să poarte lucruri originale pentru care scoare sume mari din buzunare ea a postat facturile comenzile.

Bianca Drăgușanu le închide gura cârcotașilor

Fosta prezentatoare TV și-a cumpărat o gentuță Chanel pentru care a scos din buzunar peste 3.000 de euro, iar vedeta a postat și chitanța pe Instagram.

Blondina a fost suspectată că ar cumpăra haine din Turcia și le-a prezenta ca fiind originale, după ce blondina a purtat un sacou care nu arăta tocmai ca originalul prezentat de casa de modă, Potrivit cancan.ro, Bianca achiziționează produse de brand doar pentru a economisi bani, ca apoi să le returneze, pentru că iubitul ei, Gabi Bădălău, este cel care plătește sumele exorbitante.

”De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”

Diva a mărturisit cum a reușit să ajungă să câștige sume fabuloase și care a fost mereu atuul său.

„Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum e normal să am în jur doar oameni de succes.

 Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi ani cu o casă de pariuri etc. Eu nu câștig bani neapărat pentru că sunt frumoasă, eu câștig bani pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.
citește și...