Bianca Drăguşanu a fost amenințată de o fană, după ce i-a cerut bani împrumut! Vedeta a clacat: „A început asta să mă terorizeze”

13.10.2022, 18:43
Bianca Drăguşanu a fost amenințată de o fană, după ce i-a cerut bani împrumut! Vedeta a clacat: „A început asta să mă terorizeze”
Bianca Drăguşanu a fost amenințată de o fană, după ce i-a cerut bani împrumut! Vedeta a clacat: „A început asta să mă terorizeze”

Bianca Drăguşanu este foc și pară, după ce o fană de pe internet i-a cerut bani împrumut. Blondina a povestit că femeia a început să o sune insistent pentru a-i cere o sumă exorbitantă. Când a văzut-o că o refuză, aceasta a început să o atace. Iată declarațiile șocante!

Bianca Drăguşanu a făcut mărturisiri halucinante despre o tipă care i-a cerut bani pe internet. O tânără din Brașov a crezut că o poate înduioșa pe vedetă, așa că și-a permis să-i ceară o sumă de bani, deloc mică.

După ore întregi în care a încercat să o convingă pe Bianca să-i dea aproximativ 15.000 de euro împrumut, aceasta a început să o ameninţe. Enervată la culme, blondina făcut publică conversația dintre ele două.

Bianca Drăguşanu, terorizată de o tânără pe internet

„Am primit astăzi cred că zeci de telefoane, zeci de mesaje pe numărul de telefon al atelierului, unde primesc de obicei comenzi și întrebări despre rochile pe care le fac. O anumită persoană, disperată să dea de mine, că are să-mi transmită ceva foarte important, că e o chestiune de viață și de moarte, voia neapărat să ia legătura cu mine.

Într-un final m-am lăsat înduplecată și am zis că poate salvez și eu viața cuiva, că de fapte bune sunt bună și sunt persoana înapoi, zic: ‘Bună, sunt Bianca, cu ce pot să te ajut?’, la care îmi spune: ‘Bună, sunt Bianca, mă cheamă la fel ca și pe tine, te apreciez, sunt din Brașov. Este foarte important pentru mine să mă ajuți că sunt disperată, vreau să îți cer 14.000 de euro împrumut că am nevoie să fac tratamente corporale și îți promit că îți dau banii înapoi eșalonat, 1.000 de euro pe lună.

Frate, ca să slăbești nu-ți trebuie bani, foamea e gratis, sportul e gratis, ambiția e gratis, echilibrul e gratis, somnul e gratis. Ca să scapi de stres, ține minte patru gratis S: sală, soare, sport și somn. N-ai cum frate să-mi cer bani că mi dai tu înapoi”, a povestit fosta prezentatoare tv, pe rețelele de socializare.

Vedeta a fost amenințată

Bineînțeles, Bianca Drăgușanu a refuzat să-i dea banii ceruți, însă tânăra nu s-a lăsat. I-a declarat divei că ar trebui să se roage la Dumnezeu, după care i-a adus amenințări grave.

„A început asta să mă terorizeze efectiv, dar la mine nu ține neapărat teroarea, pentru că i-am pus frână și i-am explicat că nu are cum cu mine, deși a încercat niște metode pe un debit verbal foarte bine pus la punct.

Știa femeia ce vrea, dar ca să slăbiți vă trebuie ambiție și echilibru, așa că să nu-mi mai cereți bani, nici pe Instagram, nici pe telefon. Ar trebui să vă pun înregistrarea telefonică cu ea. Chiar n-am întâlnit femei ca ea! Să nu ajung eu prima la tine, nebuno, că de nu te alerg până slăbești! Roagă-te la Dumnezeu să-ți dea mai multă minte în cap și echilibru”, a mai mărturisit vedeta.

citește și...