Bianca de la ‘Puterea dragostei’, atacată dur de George! Concurentul a tunat și fulgerat la adresa surorii lui Cristian Comănici

22.08.2020, 16:55
Bianca de la 'Puterea dragostei', atacată dur de George! Concurentul a tunat și fulgerat la adresa surorii lui Cristian Comănici
Bianca de la 'Puterea dragostei', atacată dur de George! Concurentul a tunat și fulgerat la adresa surorii lui Cristian Comănici

Ediția de sâmbătă, 22 august, a emisiunii ‘Puterea dragostei’ a adus din nou conflicte majore între concurenți. De data aceasta, George și Cristian au avut un schimb dur de replici.

Totul scandalul a pornit după ce Nicos l-a provocat pe Cristian Comănici să vorbească despre iubita lui George, Mona. Concurenta din sezonul 3 ‘Puterea dragostei’ a fost acuzată că are un trecut tumultuos și că nu a recunoscut că a fost dansatoare încă de la intrarea în casă. Criticile lui Cristian la adresa Monei au zguduit casa din temelii.

George s-a luat de sora lui Cristian Comănici

Nicos:Dacă ești bărbat și ai și tu ceva de spus referitor la subiectul Mona, spune! George nu se supără’.

Cristian: ‘Eu am spus de faptul că nu și-a dat numele și că nu a spus de ea că e dansatoare în primele zile’

George: ‘Sora ta când a venit în emisiune a spus că a făcut videochat?’

Cristian: ‘Ai denigrat-o pe sora mea din primele trei zile. Să nu vorbim despre familie. Mona nu face parte din familia ta’. Ești cu ea de nici o lună. Sora mea nu este concurentă în casă’. 

George: Cu ce am denigrat-o? Știa toată lumea. E greșeala mea că am implicat-o’.

Bianca Comănici a făcut videochat

Bianca Comănici, făcută praf după ce a câștigat a doua oară trofeul ‘Puterea dragostei’: ‘Tot la filme pentru adulți va ajunge’

După ce sezonul doi ‘Puterea dragostei’ a ajuns la final, o fostă concurentă de la ‘Puterea dragostei’, Simina Loica, i-a transmis un mesaj dur Biancăi. În vreme ce unii concurenți au felicitat-o pe brunetă, alții au făcut-o praf.

Simina Loica nu a putut uita trecutul tumultuos al Biancăi și a făcut comentarii răutăcioase la adresa ei. În urmă cu câteva luni, casa ‘Puterea dragostei’ a fost zdruncinată din temelii, după ce s-a aflat că Bianca Comănici a făcut videochat.

Fosta concurentă a emisiunii, Simina, a precizat că Bianca va reveni la vechile ei obiceiuri.

‘Prea  jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!’, a scris Simina Loica pe Instagram.

citește și...