Ce spune George de la ‘Puterea dragostei’ despre filmările indecente cu Mona! A avut sau nu o relație cu tatăl cu Nicos?

18.08.2020, 16:21
Ce spune George de la 'Puterea dragostei' despre filmările indecente cu Mona! A avut sau nu o relație cu tatăl cu Nicos?
Ce spune George de la 'Puterea dragostei' despre filmările indecente cu Mona

George de la ‘Puterea dragostei’ a vorbit pentru prima dată despre filmările indecente cu Mona, iubita lui din show-ul matrimonial de la Kanal D.

În urmă cu câteva zile, tatăl lui Nicos de la ‘Puterea dragostei’ a făcut-o praf pe Mona. Bărbatul a făcut declarații șocante într-o filmare făcută publică de vloggerițele Reea și Tina.

Tânăra de 28 de ani ar fi întreținut relații intime cu tatăl lui Nicos, Giovanni. Pe filmarea respectivă, Giovanni a acuzat-o pe Mona că este o femeie lipsită de principii și că s-a folosit de el și de Nicos.

Tatăl lui Nicos a făcut-o praf pe Mona

‘Tu pentru mine ești o dansatoare din Centrul Vechi, care dansezi pe 100 de lei, eu în viața mea n-am să atârn după tine’, a fost replica jignitoare pe care i-a adresat-o Nicos Monei.

Mona: Dacă el nu consideră că a greșit cu ceea ce a spus despre mine, în condițiile în care n-are dovezi, e problema lui

Nicos: Vrei să-ți zic? Nici nu mi-aș dori să stau acum să caut

Mona: Înseamnă că vorbesti fără acoperire

Nicos: Vezi că mă întreabă lumea pe Facebook dacă ai fost într-o relație cu tata, că îi ții mâna pe picior…

Mona: Lasă, poate să vorbească lumea. Nu mă interesează!

Mona, relație cu tatăl lui Nicos?

Mona a fost extrem de afectată de mărturisirile făcute de tatăl lui Nicos, însă nici partenerul ei nu a fost prea bucuros când a auzit ce se spune despre ea.

George de la ‘Puterea dragostei’ a făcut un live pe Instagram în care a explicat cum stau lucrurile.

‘Se declară multe lucruri. Nu mai vreau să îmi amintesc. Vă rog să nu mă mai întrebați’, a spus George.

Ce spunea Mona înainte de a intra în casa ‘Puterea dragostei’

‘Mă numesc State Lavinia Cristina, mi se spune Mona. De profesie sunt cosmeticiană, iar ca hobby îmi place foarte mult să călătoresc, să mă plimb prin parc și să merg la cinema. Mă aflu în această competiție din dorința de a cunoaște oameni noi și de ce nu puterea dragostei’, spunea Mona înainte de a păși în competiție.

citește și...