Bianca Comănici va reveni în casa ‘Puterea dragostei’! Anunțul făcut de câștigătoarea primelor două sezoane

14.12.2020, 12:44
Bianca Comănici va reveni în casa 'Puterea dragostei'! Anunțul făcut de câștigătoarea primelor două sezoane
Bianca Comănici va reveni în casa 'Puterea dragostei'!

Veste bună pentru iubitorii emisiunii ‘Puterea dragostei’, de la Kanal D! Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’, a anunțat că va reveni în show-ul matrimonial.

Bianca Comănici a fost una dintre cele mai iubite concurente de la ‘Puterea dragostei’, motiv pentru care a fost pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

De câteva zile, bruneta a intrat în echipa Kanal D, iar acum are propria emisiune, ‘Bărbați vs. Femei cu Bianca și Mihei’.

Bianca Comănici vrea să se întoarcă în casa ‘Puterea dragostei’

Deși cariera brunetei este în plină ascensiune, fanii emisiunii ‘Puterea dragostei’ speră ca aceasta să se întoarcă în show-ul care a făcut-o cunoscută. Bianca Comănici a ținut să clarifice acest aspect și le-a oferit un răspuns favorabil fanilor săi. Ea a precizat că se va întoarce în casa ‘Puterea dragostei’, însă nu prea curând.

‘O să vin, dar probabil în sezonul 5, pentru că până în luna iulie nu pot să merg în Turcia din cauză că nu am viză. Deci da, o să vin ca invitat’, a dezvăluit Bianca Comănici, într-un live pe pagina ei de Instagram.

Bianca Comănici are câștiguri substanțiale din YouTube

Deși nu se mai află în casa ‘Puterea dragostei’, Bianca Comănici este răsplătită financiar pe internet Fosta câștigătoare a show-ului matrimonial a detaliat cât câștigă din vlogurile sale de pe YouTube.

Conform kanald, Bianca Comănici are numeroși susținători pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, conturile brunetei s-au rotunjit serios de când a ieșit din casa ‘Puterea dragostei’.

Astfel, pentru doar câteva minute de live susținut de Bianca, în conturi îi intră sume cuprinse între 15 lei și 100 de euro. Pentru a-și răsplăti fanii, tânăra încearcă pe cât posibil să interacționeze cu toți și să le răspundă la mesaje.

Recent, într-un vlog pe care l-a făcut, Bianca Comănici avea peste 70 de mii de vizualizări și în jur de 150 de euro în timpul live-ului de pe YouTube, asta fără să punem la socoteală și banii proveniți din reclame.

citește și...