Ce a făcut Bianca Comănici cu toate lucrurile dăruite de Livian. ‘Nu mai există nicio cale de împăcare’

19.10.2020, 18:39
Ce a făcut Bianca Comănici cu toate lucrurile dăruite de Livian. 'Nu mai există nicio cale de împăcare'
Ce a făcut Bianca Comănici cu toate lucrurile dăruite de Livian. 'Nu mai există nicio cale de împăcare'

Bianca Comănici și Livian Pop s-au despărțit în urmă cu mai multe luni. Deși la început a suferit enorm, bruneta este decisă acum să lase trecutul în spate și să înceapă o viață nouă fără fiul lui Nelson Mondialul.

Fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’ nu vrea să mai audă de Livian, așa că s-a decis să renunțe la toate amintirile care îi aduceau aminte de aceasta.

Bianca Comănici, decisă să-l uite definitiv pe Livian Pop

După revenirea din Turcia, Bianca Comănici și-a închiriat un apartament în București. Într-un interviu pentru Kanal D, bruneta a arătat imagini din locuința sa, dar și ce cadouri primise de la fostul ei iubit.

Pentru că nu mai sunt împreună, iar Livian și-a asumat relația cu o altă tânără, Bianca a decis să arunce toate lucrurile dăruite de acesta. Totuși, ea a mai păstrat o căciulă și un desen făcut de Livian.

‘De data asta sunt 100% convinsă pentru că mi-am dat seama că nu mai există nicio cale de împăcare și chiar dacă și-ar dori el, acum nu aș mai vrea eu. 

E un fes pe care mi l-a dat el, iar fetița asta sunt eu. Aveam părul scurt și stăteam tot timpul cu fesul în cap, iar fetița asta e personajul mai răutăcios, mi-a plăcut super mult. Chiar dacă știu că el a desenat copilașul nostru, nu aș putea să îl arunc pentru că parcă ar fi desenat de un copil’, a spus Bianca Comănici.

Bianca Comănici s-a împăcat cu Berna

Bianca și Berna de la ‘Puterea dragostei’, foste concurente ale emisiunii de la Kanal D, au făcut pace, la tv. Cele două și-au deschis sufletul și au vorbit despre conflictele care au dus la cearta dintre ele.

‘Daca am putut-o ierta pe Simina, nu aveam cum să nu o iert pe Berna, pentru că nu mi-a făcut atât de mult rău. Auzeam ce mai spunea ea despre mine și mereu vorbea frumos despre mine și mă lăuda, niciodată nu a fost răutăcioasă, de aia sunt și aici’, a declarat Bianca, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’.

citește și...