Din ce se întreține Bianca Comănici de la ‘Puterea dragostei’! A detaliat cum își câștigă banii

23.11.2020, 15:50
Din ce se întreține Bianca Comănici de la 'Puterea dragostei'! A detaliat cum își câștigă banii
Din ce se întreține Bianca Comănici de la 'Puterea dragostei'! A detaliat cum își câștigă banii

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane de la ‘Puterea dragostei’, are în continuare succes pe internet. În timpul competiției de la Kanal D, bruneta a fost una dintre cele mai iubite concurente. 

Deși nu se mai află în casa ‘Puterea dragostei’, Bianca Comănici este răsplătită financiar pe internet Fosta câștigătoare a show-ului matrimonial a detaliat cât câștigă din vlogurile sale de pe YouTube.

Bianca Comănici are câștiguri substanțiale din YouTube

Conform kanald, Bianca Comănici are numeroși susținători pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, conturile brunetei s-au rotunjit serios de când a ieșit din casa ‘Puterea dragostei’.

Astfel, pentru doar câteva minute de live susținut de Bianca, în conturi îi intră sume cuprinse între 15 lei și 100 de euro. Pentru a-și răsplăti fanii, tânăra încearcă pe cât posibil să interacționeze cu toți și să le răspundă la mesaje.

Recent, într-un vlog pe care l-a făcut, Bianca Comănici avea peste 70 de mii de vizualizări și în jur de 150 de euro în timpul live-ului de pe YouTube, asta fără să punem la socoteală și banii proveniți din reclame.

Nu vrea să mai audă de Livian

În vlogul respectiv, bruneta a precizat că Livian Pop, fostul ei iubit, este istorie pentru ea și că viața merge mai departe. De asemenea, nu a ezitat să o atace pe actuala iubită a acestuia.

‘Eu sunt foarte bine, aseara am primit din Germania de la Ana niste albume cu noi doi de mai demult. Din pacate, ele nu mai exista, le-am aruncat. Sa vorbeasca ce vor despre mine. Domnisoara stie foarte bine ca el pe mine ma iubeste. El e un trofeu pentru ea. El e nefericit. Inainte era frumusete de barbat, era bunaciune, era aranjat. Acum s-a si tuns, zici ca a iesit din spital. Mare fericire pe el, sa ii tina asa o mie de ani. Asa barbat, mie trebuie sa imi stie sa ma domine, sa ma faca sa ma simt femeie. De aia nu ma pot eu ca ma iubeste, ce sa fac eu cu iubirea lui?! Eu imi permit sa vorbesc despre el, am fost mult timp impreuna insa cand se duce respectul, se duce.

Nu imi e frica de Livian, am fost transparenta. Voi stiti tot despre mine. In trei zile a fost mai fericit decat in trei luni. Se merita unul pe altul. Mie imi place sa fiu dominata, imi place ca un barbat sa ma faca sa fac ca el. Stiu ca de multe ori avea dreptate. Nu stiu de ce sta cu ea, din dragoste e exclus sa fie asa. Nu ma intereseaza sa imi spuna despre trecutul lui. Viata mea e foarte frumoasa fara el si nu imi mai doresc sa mai vorbesc despre el’, a declarat Bianca Comănici.

citește și...