Bianca Comănici, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, a făcut dezvăluiri în noua ei emisiune online. ”Andreea Mantea a venit la mine și mi-a spus…”

10.12.2020, 11:46
Bianca Comănici, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, a făcut dezvăluiri în noua ei emisiune online. ”Andreea Mantea a venit la mine și mi-a spus...”
Bianca Comânici, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, a făcut dezvăluiri în noua ei emisiune online. ”Andreea Mantea a venit la mine și mi-a spus...”

Bianca Comănici a dezvăluit la emisiunea online pe care o are la Kanal D că a visat că Andreea Mantea, fosta moderatoare de la ”âPuterea Dragostei”, i-a spus că va fi prezentatoare.

Bianca Comănici a câștigat primul și cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, care au fost prezentate de Andreea Mantea. Fosta concurentă a intrat în casa ”Puterea Dragostei” în octombrie 2018. Bianca a câștigat ”Puterea Dragostei” sezonul 1 în vara anului trecut. A rămas în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea, și a continuat să fie concurentă și în sezonul 2 ”Puterea Dragostei”, găsindu-și iubirea alături de Livian, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat ulterior. Acum, Bianca Comănici este implicată într-un nou proiect, aceasta având o emisiune online la Kanal D, care a început să fie difuzată din data de 9 decembrie 2020, de la ora 18:00, potrivit wowbiz.ro. La emisiunea respectivă, Bianca Comănici îl are coleg pe jurnalistul Alex Mihei.  Cei doi au mai fost colegi de platou în emisiunea „Totul despre Puterea dragostei”. Noua emisiune este despre trendurile din online.

La emisiuneas online pe care o are, Bianca Comănici a afirmat că a visat-o pe Andreea Mantea, care i-a spus că va fi prezentatoare. „În septembrie am avut un vis. Andreea Mantea a venit la mine și mi-a spus „Vei fi prezentatoare”, în vis. M-am trezit extrem de fericită, dar în același știam că este imposibil. Eu întodeauna am fost modestă, nu m-am văzut niciodată mai sus decât sunt. Îmi știu valorea, știu ceea ce merit. Nu mă gândisem până atunci că vreau să fiu prezentatoare”, a mărturisit Bianca Comănici, potrivit wowbiz.ro.

Experiența pe care a avut-o Bianca Comănici la Cluj

Bianca Comănici a povestit de ce experiența a avut parte în urmă cu câteva săptămâni, când a fost la Cluj.

Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a explicat ce s-a întâmplat în avion.

„Acum câteva săptămâni, când am fost eu la Cluj, eram în aeroport și m-am dus acolo în ultima parte unde trebuie să aștepți să îți ia biletul și stând pe scaun mă gândeam. Acum câțiva ani voiam să merg cu avionul și căutasem care este locul ideal și am citit că locul ideal să stai în avion este 6A, unde poți să vezi cel mai bine. Când m-am uitat pe bilet am văzut că am 14F. Am rămas puțin dezamăgită pentru că îmi doream să fie 6A. Nu m-am plâns, nu eram supărată. Când am ajuns în avion stăteam lângă un băiat și a venit iubita lui și m-a întrebat dacă vreau să facem schimb și m-am gândit că și eu aș fi vrut să fac schimb dacă eram cu iubitul meu. Când m-am dus pe locul respectiv, era chiar 6A! Pentru că am făcut o faptă bună, mi s-a îndeplinit ce mi-am dorit”, a spus ea, conform sursei citate.

 

 

 

citește și...