Bianca Comănici și Livian de la ‘Puterea dragostei’, din nou împreună? Cine i-a dat de gol

25.12.2020, 15:49
Bianca Comănici și Livian de la 'Puterea dragostei', din nou împreună? Cine i-a dat de gol
Bianca Comănici și Livian de la 'Puterea dragostei', din nou împreună? Cine i-a dat de gol

Zvonurile că Bianca Comănici și Livian de la ‘Puterea dragostei’ s-ar fi împăcat sunt din ce în ce mai evidente.

De curând, fiul lui Nelson Mondialul s-a despărțit de iubita lui, Florentina, și nu ar fi exclus să se refugiat în brațele fostei lui partenere, Bianca Comănici.

Bianca Comănici și Livian au format un cuplu în cel de-al doilea sezon al emisiunii ‘Puterea dragostei’, de la Kanal D. Relația lor nu a rezistat mult după încheierea show-ului matrimonial.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar se pare că sentimentele nu s-au dus definitiv. Surse din anturajul Biancăi și al lui Livian susțin că aceștia au reluat legătura și au început să se vadă pe ascuns.

‘Bianca Comănici și Livian s-au împăcat sau cel puțin se zvonește că s-au împăcat, dar se pare că Bianca este în București, iar Livian este în Cluj. Ceea ce înseamnă că cei doi nu s-au împăcat, acum dacă cei doi au conversații private și Livian și-a dat seama ce fel de om este Bianca, după ce a avut o relație de aproape un an cu o altă fată, este decizia Biancăi dacă îl acceptă în viața ei. Apropiații lor susțin că cei doi au o relație pe ascuns’, au dezvăluit vloggerițele Reea și Tina, într-un vlog postat pe Youtube.

Bianca Comănici și Livian au câștigat sezonul 2 ‘Puterea dragostei’

Duminică, 26 iulie, a avut loc finala ‘Puterea dragostei’, sezonul 2! Bianca și Livian au reușit să pună mâna pe marele trofeu și au plecat acasă cu câte un cec de 10.000 de euro. Bianca Comănici a câștigat pentru a doua oară show-ul matrimonial de la Kanal D.

Simina Loica, fosta colegă a brunetei de la ‘Puterea dragostei’, nu a putut uita trecutul tumultuos al Biancăi și a făcut comentarii răutăcioase la adresa ei. În urmă cu câteva luni, casa ‘Puterea dragostei’ a fost zdruncinată din temelii, după ce s-a aflat că Bianca Comănici a făcut videochat.

‘Tecuciul nu-l scoate din ea nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!’, a scris Simina Loica pe Instagram.

citește și...