VIDEO / Bianca Comănici, dezvăluiri în direct despre relația cu Livian! ‘Deja întrece măsura și m-a enervat’

12.12.2020, 17:17
VIDEO / Bianca Comănici, dezvăluiri în direct despre relația cu Livian! 'Deja întrece măsura și m-a enervat'
Bianca Comănici, dezvăluiri în direct despre relația cu Livian! 'Deja întrece măsura și m-a enervat'

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane de la ‘Puterea dragostei’, a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația pe care a avut-o cu Livian, în direct. 

Bruneta a răbufnit în timpul emisiunii live pe care o prezintă alături de Cornelia Ionescu, la Kanal D. Bianca Comănici nu s-a mai abținut și a făcut unele mărturisiri despre fostul ei iubit, după ce a primit un mesaj răutăcios.

Bianca Comănici, despre relația cu Livian Pop 

Inițial, bruneta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Livian Pop în termeni pozitivi, însă la final a declarat că povestea de iubire cu fiul lui Nelson Mondialul a făcut-o să sufere mult.

‘Deja întrece măsura și m-a enervat cu o chestie. A zis că Livian m-a prostit la greu. O să îi spun și eu că îi doresc să fie iubită, așa cum am fost eu, și să îți găsească un bărbat așa ca Livian, care să o învețe întâi de toate, cum să aibă un viitor frumos.

Și lui vreau să îi mulțumesc pentru toate lucrurile bune și că a avut răbdare cu mine și m-a tolerat și mi-a tolerat toate prostiile, pentru că e foarte greu și sunt foarte încăpățânată. Și m-a suportat și când plângeam îmi spunea „ridică-te și nu mai plânge’, a fost mesajul Biancăi Comănici.

Bianca Comănici și Berna de la ‘Puterea dragostei’, împăcare la tv

Bianca și Berna au fost invitate în emisiunea ‘Totul despre Puterea dragostei By Cornelia Ionescu’, acolo unde au făcut dezvăluiri despre împăcarea lor, dar și despre foștii lor iubiți.

‘Daca am putut-o ierta pe Simina, nu aveam cum să nu o iert pe Berna, pentru că nu mi-a făcut atât de mult rău. Auzeam ce mai spunea ea despre mine și mereu vorbea frumos despre mine și mă lăuda, niciodată nu a fost răutăcioasă, de aia sunt și aici’, a declarat Bianca, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’.

citește și...