Bianca Comănici și Berna de la ‘Puterea dragostei’ au făcut pace, la tv. Fostele concurente s-au confesat una alteia

14.10.2020, 17:57
Bianca Comănici și Berna de la 'Puterea dragostei' au făcut pace, la tv. Fostele concurente s-au confesat una alteia
Bianca Comănici și Berna de la 'Puterea dragostei' au făcut pace, la tv/ foto: captura kanal d

Bianca și Berna de la ‘Puterea dragostei’, foste concurente ale emisiunii de la Kanal D, au făcut pace, la tv. Cele două și-au deschis sufletul și au vorbit despre conflictele care au dus la cearta dintre ele.

Bianca și Berna de la ‘Puterea dragostei’ nu au vorbit luni de zile, după ce au avut o dispută la finalul show-ului din Turcia. Ruptura dintre cele două s-a produs chiar în marea finală de la ‘Puterea dragostei’. La vremea respectivă, Berna s-a supărat pe Bianca, acuzând-o de trădare, după ce bruneta a promis că îi va da ei trofeul câștigat. În schimb, Bianca a decis pe ultima sută de metri să îl dea lui Ligi.

Bianca Comănici și Berna de la ‘Puterea dragostei’, împăcare la tv

Cât timp s-au aflat în casa ‘Puterea dragostei’, Bianca și Berna au fost cele mai bune prietene. Acum, însă, fostele concurente au reluat legătura și au decis să îngroape securea războiului.

Bianca și Berna au fost invitate în emisiunea ‘Totul despre Puterea dragostei By Cornelia Ionescu’, acolo unde au făcut dezvăluiri despre împăcarea lor, dar și despre foștii lor iubiți.

‘Daca am putut-o ierta pe Simina, nu aveam cum să nu o iert pe Berna, pentru că nu mi-a făcut atât de mult rău. Auzeam ce mai spunea ea despre mine și mereu vorbea frumos despre mine și mă lăuda, niciodată nu a fost răutăcioasă, de aia sunt și aici’, a declarat Bianca, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’.

În schimb, Berna a lăudat-o pe Bianca și a făcut remarci dure la adresa actualei iubite a lui Livian. Blondina a specificat că Florentina nu se compară cu Bianca Comănici.

Berna a criticat-o pe actuala iubită a lui Livian

‘La cât de frumoasă este Bianca, nici nu se compară cu ce iubită are Livian acum. Am și zis, pentru că ăsta este adevărul, oricine vede asta. Adică, nici nu se compară cu tine, nici măcar 1 la sută. Nici la suflet, nici la frumusețe, la nimic. Eu nu pot să îl înțeleg pe Livian, ce o fi văzut la fata asta, nu pot să îmi explic. Nu se compară, e cer și pământ’, a mai spus Berna.

Bianca nu s-a putut abține și a aruncat săgeți otrăvitoare către iubita fostului ei partener, Livian Pop.

‘Păi pe el nu îl interesa aspectul fizic, e un subiect în care nu că nu aș vrea să intru. Nu e vorba de el, dar nu merită ea atâta importanță, să stau să vorbesc despre ea, e o persoană care nu există, nu ai cum să te bagi. Și când am vorbit cu Berna zilele trecute, ele sunt niște femei ușoare, că nu ai cum să te bagi peste un om care vezi că iubește, că este îndrăgostit, să sari pe el. Eu nu aș face asta, dacă aș vedea acest lucru, nu m-aș băga. Nu sunt un pansament, sunt un pic de cremă, să treacă. Nu ne vor uita, noi nu am trecut prin clipe urâte. Ei o să ne regrete 100%. Ei nu au simțit durerea pe care am simțit-o noi’, a mai dezvăluit și Bianca Comănici.

citește și...