Berna și Philip de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit definitiv. Fosta concurentă a renunțat la inelul de logodnă

07.10.2020, 17:53
Berna și Philip de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit definitiv. Fosta concurentă a renunțat la inelul de logodnă
Berna și Philip de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit definitiv. Fosta concurentă a renunțat la inelul de logodnă

Berna și Philip de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit definitiv! Fosta concurentă a show-ului matrimonial a anunțat că a renunțat deja la inelul de logodnă.

Berna a recunoscut în repetate rânduri că este geloasă pe Philip, însă nici tânărul nu a fost ușă de biserică. Recent, blondina a mărturisit că are dovada clară că Philip a înșelat-o.

Invitată în platoul emisiunii ‘Teo Show, miercuri seară (7 octombrie), Berna a recunoscut, cu ochii în lacrimi, că a rupt definitiv legătura cu Philip. Se pare că fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’ s-ar fi sărutat cu o altă femeie la club.

Berna are dovada că Philip a înșelat-o

‘Nu, este un fost! Sunt foarte sigură. Am primit foarte multe dovezi și s-a văzut clar. Nu pot să îmi explic. O femeie când simte ceva cu adevărat, nu simte degeaba. Eu am ieșit în club cu prietena mea. Eu așteptam să îmi spună: Doamne, iubita mea, unde te duci singură? Mi s-a părut puțin ceva în neregulă și, cum v-am spus, nu am simțit degeaba toate lucrurile acestea.  M-am uitat de o mie de ori (n.r la filmare) și se vede clar că se sărută de 3 ori. De 3 ori se vede foarte bine sărutul. Nici nu vreți să știți ce era în inima mea când am primit toate lucrurile acestea, am văzut negru în fața ochilor’, a spus Berna, în direct, la Kanal D.

Philip își dorea să se împace cu Berna

‘Ea e fată de casă, face curat, face tot, dar o strică mult geloziile. Dacă nu ar fi geloziile ar fi totul perfect. Atât, altceva nu are, dacă s-ar opri din gelozii ar fi perfect’, a declarat fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’, la Kanal D.

‘Iubito, să știi că eu te aștept acasă. Te iubesc mult în continuare și te voi iubi mereu, o să fii soția mea în continuare, eu te accept așa cum ești, numai să schimbi geloziile astea și totul va fi bine între noi și o să ne propunem nunta aia de vis, o să avem copiii ăia frumoși și o să avem cea mai frumoasă familie, așa cum ne-am propus-o noi. Te iubesc mult de tot!, spunea Philip Bernei, în direct la Kanal D, în urmă cu o săptămână.

citește și...