Bianca Comănici l-a căutat pe Livian după ce tânărul s-a afișat cu noua iubită. Cum a reacționat acesta

24.09.2020, 16:11
Bianca Comănici l-a căutat pe Livian după ce tânărul s-a afișat cu noua iubită. Cum a reacționat acesta
Bianca Comănici l-a căutat pe Livian după ce tânărul s-a afișat cu noua iubită. Cum a reacționat acesta

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’, continuă dezvăluirile despre fostul ei iubit, Livian. Bruneta a suferit un șoc când a văzut că Livian are o nouă iubită, mai ales că ea încă îl mai iubește pe bărbatul pe care l-a cunoscut în show-ul matrimonial de la Kanal D.

Bianca Comănici și Livian au avut o relație în show-ul matrimonial ‘Puterea dragostei‘, însă totul s-a terminat în momentul în care cei doi concurenți au ajuns în România. Livian a fost cel care a pus punct relației cu Bianca.

Bianca Comănici a vrut să păstreze legătura cu Livian

Bruneta a dezvăluit abia acum că știa despre relația lui Livian cu Florentina, deși el nu recunoștea. În plus, câștigătoarea celor două sezoane ‘Puterea dragostei’ a spus că l-a mai căutat pe Livian după ce s-a cuplat cu o altă femeie, însă el nu a mai vrut să-i răspundă.

‘O să fiu foarte sinceră în momentul ăsta, cu toate că am avut fel și fel de declarații pentru că am fost destul de confuză, însă acum nu, nu mai este vorba despre nicio împăcare, poate peste câțiva ani, când îl voi ierta. Pentru că m-a lăsat brusc, când aveam cea mai mare nevoie de cineva alături. Este cu o altă persoană. Eu am știut chiar din prima zi, i-am și spus cine este persoana, eu știam absolut tot.

Mi-a negat, mi-a spus că nu este adevărat, iar apoi mi s-a confirmat pe zi ce trece. O mână, un picior, un fir de păr și mi-am dat seama că este o altă persoană, apoi s-a afișat direct, adică sărutându-se cu altă persoană, afișându-se în pat cu altă personă.

Nu mi-a mai răspuns, i-am scris de câteva ori pentru că mi-aș fi dorit să rămânem prieteni, am avut o discuție de genul ăsta la un moment dat în care am hotărât că o să rămânem prieteni indiferent de relația dintre noi și totuși el a încălcat treaba asta și asta m-a făcut să fiu dezamăgită de el’, a spus Bianca Comănici.

Încă îl mai iubește

Bianca Comănici a mărturisit că încă mai are sentimente pentru fostul iubit, Livian Nelson Pop. În emisiunea ‘Teo Show’, aceasta a spus că suferă după despărțirea de acesta.

‘Am început să scriu un jurnal și am hotărât să scriu în fiecare seară despre toate sentimentele pe care le am în acea zi. La sfârșitul paginii scriu concluzia, «azi îl iubesc» sau «azi nu îl iubesc» pentru că ceea ce postează el îmi influențează foarte mult sentimentele.

El știe că sunt destul de schimbătoare, dar ajung să îmi dau seama că tot îl iubesc și ceea ce fac, fac tot din ciudă. Jurnalul ăsta o să fie public la un moment dat. Am și zile când nu pot să scriu deloc pentru că mă doare atât de tare ceea ce face’, a conchis bruneta.

 

citește și...