Când începe emisiunea online realizată de Bianca Comănici, câștigătoarea de la ”Puterea Dragostei”. Cine îi va fi coleg

09.12.2020, 10:17
Când începe emisiunea online realizată de Bianca Comănici, câștigătoarea de la ”Puterea Dragostei”. Cine îi va fi coleg
Când începe emisiunea online realizată de Bianca Comănici, câștigătoarea de la ”Puterea Dragostei”. Cine îi va fi coleg

S-a stabilit data la care începe emisiunea online de la Kanal D pe care o va prezenta Bianca Comănici, câștigătoarea de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”.

Bianca Comănici a câștigat primul și cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, care au fost prezentate de Andreea Mantea. Fosta concurentă a intrat în casa ”Puterea Dragostei” în octombrie 2018. Bianca a câștigat ”Puterea Dragostei” sezonul 1 în vara anului trecut. A rămas în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea, și a continuat să fie concurentă și în sezonul 2 ”Puterea Dragostei”, găsindu-și iubirea alături de Livian, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat ulterior. Acum, Bianca Comănici este implicată într-un nou proiect, aceasta având o emisiune online la Kanal D, care va începe să fie difuzată de astăzi, 9 decembrie 2020, de la ora 18:00, potrivit wowbiz.ro. La emisiunea respectivă, Bianca Comănici îl va avea coleg pe jurnalistul Alex Mihei.  Cei doi au mai fost colegi de platou în emisiunea „Totul despre Puterea dragostei”. Noua emisiune va fi despre trendurile din online.

Ce a declarat colegul de prezentare al Biancăi Comănici


Colegul Biancăi Comânici de la emisiunea online de la Kanal D este foarte încântat de colaborarea cu aceasta.

Alex Mihei a afirmat că susține că între el și câștigătoarea de la ”Puterea Dragostei există o chimie foarte bună.

„Este un proiect în care cred foarte mult. Sunt foarte fericit! Eram fericit din momentul în care am aflat că o să prezint cu Bianca Comănici. Ne-am pus noi la punct niște idei. Nu se știe niciodată ce iese. Va fi ceva pe divertisment. Mai simplu, un jurnalism combinat cu divertisment, să nu fie ceva formal ca la știri. Noi suntem tineri și avem simțul umorului foarte dezvoltat. Între mine și Bianca există o chimie foarte bună. Așa va fi în continuare, este un proiect care deja are succes și nici n-a început. A fost făcut tot la cerea publicului. Sunt foarte bucuros și vreau să le mulțumesc din suflet”, a declarat acesta, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...