Bella Santiago, despre fiica ei. ”Când mergem în oraș, oamenii au impresia că suntem surori”

02.02.2022, 17:09
Bella Santiago, despre fiica ei. ”Când mergem în oraș, oamenii au impresia că suntem surori”
Bella Santiago, despre fiica ei. ”Când mergem în oraș, oamenii au impresia că suntem surori”

Cântăreața Bella Santiago, în vârstă de 32 de ani, este mama unei fete. Artista a dat detalii despre fiica sa, care are zece ani, și despre familie în cadrul unui interviu. ”Când mergem în oraș, oamenii au impresia că suntem surori, este aproape cât mine de înaltă, multă lume ne confundă”, a declarat Bella Santiago.

Bella Santiago este o cântăreață filipineză stabilită în România. Aceasta s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce a fost finalistă la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, în anul 2016. În anul 2018, Bella Santiago a câștigat show-ul ”X Factor”, de la Antena 1. Bella Santiago a reușit să cucerească publicul din România cu muzica ei, cu dansurile senzuale pe care le face în show-uri, dar și cu fizicul ei. În prezent, Bella Santiago este implicată în proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D.

În plan personal, Bella Santiago formează un cuplu cu Nicolae Ionuț Grigore. Vedeta are o fiică dintr-o relație anterioară. Artista a reușit să o aducă pe fiica ei în România de curând. Despre fiica sa, care are zece ani, a vorbit artista într-un interviu pentru revista Viva.

Bella Santiago, despre fiica ei. ”Vorbesc cu ea ca și cum aș povesti cu un om matur”

”Ne înțelegem foarte bine, mai degrabă ca două surori, este foarte inteligentă și pot vorbi cu ea orice, chiar dacă are doar 10 ani. Este isteață. Vorbesc cu ea ca și cum aș povesti cu un om matur. Când mergem în oraș, oamenii au impresia că suntem surori, este aproape cât mine de înaltă, multă lume ne confundă”, a spus Bella Santiago despre fiica sa.


Artista a explicat și cum se înțelege soțul său cu fiica ei: ”O iubește foarte mult pe fata mea, mă simt așa „geloasă” uneori, când văd că ea este mult mai lipicioasă cu el decât cu mine. Probabil i-a fost dor să aibă un tată în viața ei… Când s-au întâlnit prima dată, poate nu mă credeți, dar când am aterizat pe aeroportul din Filipine, fata mea a sărit direct în brațele soțului meu”.

 

 

citește și...