Bella Santiago, câștigătoarea ”X Factor” nu mai face nuntă. Motivul pentru care a anulat evenimentul

10.07.2020, 10:13
Bella Santiago, câștigătoarea ”X Factor” nu mai face nuntă. Motivul pentru care a anulat evenimentul
Bella Santiago, câștigătoarea ”X Factor” nu se mai mărită. Motivul pentru care a anulat nunta

Bella Santiago, câștigătoarea concursului ”X Factor”, a anulat nunta. Vedeta a explicat și care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

Bella Santiago, în vâstă de 30 de ani, este o cântăreață filipineză stabilită în România. Aceasta s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce a fost finalistă la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, în anul 2016. În anul 2018, Bella Santiago a câștigat show-ul ”X Factor”, de la Antena 1.

Bella Santiago formează un cuplu cu Nicolae Ionuț Grigore. Vedeta are o fiică dintr-o relație anterioară. Artista a reușit să o aducă pe fiica ei în România de curând. Bella Santiago și partenerul ei de viață urmau să facă nunta anul acesta, însă planurile le-au fost date peste cap.

Înainte ca pandemia de coronavirus să facă ravagii în întreaga lume, Bella Santiago voia să se căsătorească pe 9 mai 2020, unde invitase aproximativ 100 de persoane. Ulterior, data s-a decalat, însă pentru că pericolul infectării nu a trecut, a decis, împreună cu partenerul ei, să anuleze definitiv nunta.

Artista a dezvăluit că avea absolut totul pregătit pentru ziua cea mare, de la rochia de mireasă, până la invitațiile date persoanelor apropiate.

„Trebuia să facem și nunta, dar n-am făcut. Eram foarte supărată, am și rochie și invitații și totul dat, tortul…”, a spus Bella Santiago în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Cum a fost cerută în căsătorie Bella Santiago

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Bella Santiago a povestit cum a fost momentul în care a fost ceruă în căsătorie.

”A fost pe 6 septembrie 2018, la ora 7 dimineața. S-a trezit devreme și s-a îmbrăcat frumos. Eu dormeam și am auzit că cineva bate la ușa dormitorului. Când am deschis, era el îmbrăcat la costum, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Trei luni mai târziu, pe 5 decembrie, a avut loc cununia civilă.

A fost minunat totul, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, cu un singur regret: că nu a fost și fiica mea prezentă atunci, dar vom recupera timpul petrecut împreună. Și apropo de asta, m-a făcut extrem de fericită faptul că prietenii soțului meu, acum și prietenii mei, ne-au făcut un cadou minunat, de care o să-mi amintesc pe viață: biletele de avion pentru Filipine, pentru a o aduce aici pe fetița mea”, spunea cântăreața.

citește și...