VIDEO / Detalii nebănuite despre Andrada Precup, câștigătoarea ”X Factor” 2020. Ce a scos la iveală profesoara ei de canto

19.12.2020, 16:21
VIDEO / Detalii nebănuite despre Andrada Precup, câștigătoarea ”X Factor” 2020. Ce a scos la iveală profesoara ei de canto
Detalii nebănuite despre Andrada Precup, câștigătoarea ”X Factor 2020”. Ce a scos la iveală profesoara ei de canto

Profesoara de canto a Andradei Precup a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre căștigătoarea celui de-al nouălea sezon al emisiunii ”X Factor”, de la Antena 1.

Finala competiției ”X Factor” a avut loc în data de 18 decembrie 2020. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii de la Antena 1 a fost câștigat de Andrada Precup, care a făcut parte din echipa antrenată de Ștrefan Bănică Junior. Andrada Precup este originară din Slatina, acolo unde locuiește familia ei, are 17 ani, și a impresionat juriul nu doar cu vocea ei, ci și cu povestea ei de viață. Andrada și-a pierdut vederea la naștere. Profesoara ei de canto, Dana Bartzer, una dintre cele mai cunoscute artiste din România de dinainte de Revoluția din 1989, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre câștigătoarea ”X Factor ” 2020.

Dana Bartzer, alături de soțul său, muzicianul Dan Creimerman

“Andrada învață la Colegiul George Enescu de anul trecut, al doilea an la secția specială de jazz pop. A fost acceptată prin examene și am preluat-o eu. Am fost un pic temătoare la început, pentru că eram fără experiență cu o elevă nevăzătoare. Însă este eleva ideală, un om minunat, foarte caldă, un muzician extraordinar, un om talentat, dornică să facă muzică, dornică de a învăța lucruri noi. Nu spune niciodată NU, ci doar ”să vedem, să încerc”. Ce-și dorește un profesor mai mult decât atât? Are o ureche și un auz absolut, o acuratețe vocală, o memorie fantastică. Pentru noi, cei care vedem, e greu de înțeles cum procedează ei, nevăzătorii. Ea reține piesele ascultând, are programe speciale, este pricepută în tehnologie. Trebuie să știți că ea este la un liceu normal, nu la un liceu pentru nevăzători. Ea ține pasul cu toată lumea”, a dezvăluit Dana Bartzer pentru click.ro.

Dana Bartzer, despre Andrada Precup, câștigătoarea ”X Factor” 2020: ”Avem o relație de prietenie”

Dana Bartzer a spus răspicat că Andrada Precup nu este un caz social.

“Andrada nu e un caz social. Are o puritate în ea, e specială, cu o voce deosebită”, a declarat artista pentru sursa mai sus-menționată.

”Andrada este foarte lipicioasă, e un om cald. Avem o relație de prietenie, stăm de vorbă, chiar locuiește aproape de noi, într-o garsonieră cu sora ei, ea nefiind din București”, a completat aceasta.

citește și...