Bella Santiago, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum a reușit artista să-i impresioneze pe jurați

20.12.2021, 09:37

Bella Santiago este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula Iubirii”,  a fost eliminată în gala de sâmbătă seara. Artista a reușit să impresioneze prin calitățile sale vocale deja bine cunoscute, în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Bella Santiago va păși în cadrul show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D începând cu ediția de miercuri, 22 decembrie. Artista va avea prima apariție în ediția de miercuri și îi va impresiona pe jurați cu vocea sa, dar și cu prezența sa.

Cântăreața intră în competiție în locul Nicoletei Dragne, cea care a fost eliminată, în gala de sâmbătă seara. Nicoleta a fost votată cel mai puțin de telespectatori.

Bella Santiago a reușit să impresioneze prin calitățile sale vocal, în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”

Imediat cum a intrat în platou, Bella Santiago a fost provocată de Victor Slav să cânte o melodie, iar artista a reușit să impresioneze prin calitățile sale vocale deja bine cunoscute.

 

Bella Santiago s-a făcut cunoscută publicului larg după participarea la „X Factor”. Aceasta i-a uimit pe jurați și pe cei de acasă cu voce sa și a reușit să câștige concursul.  Bella Santiago este câștigătoarea X Factor România 2018 și Te cunosc de undeva 2019. Artista a impresionat chiar și la Eurovision, acolo unde a participat acum ceva timp.

Nicoleta Dragne a părăsit competiția

Nicoleta a declarat că se aştepta să fie eliminată.

“Știam, de aia sunt calmă. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar știu cum funcționează lucrurile și știu că nu tine de mine. Nu ține numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu ții frâiele, iți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. Mă bucur că v-am cunoscut pe toți”, a spus Nicoleta Dragne.

 

citește și...