Bănel Nicoliță, despre cele două fetițe ale sale. ”Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei”

20.09.2022, 14:03
Bănel Nicoliță, despre cele două fetițe ale sale. ”Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei”
Bănel Nicoliță, despre cele două fetițe ale sale

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorit cu Cristina, femeia împreună cu care are doi copii. Fostul sportiv și cea care i-a fost parteneră de viață s-au separat legal în urmă cu doi ani. Bănel Nicoliță a făcut declarații, la Antena Stars, despree cele două fetițe ale sale. ”Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei”, a spus acesta.

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță a avut parte de o copilărie foarte grea, marcată de numeroase lipsuri. Cu toate acestea a ajuns fotbalist profesionist și a avut o carieră impresionantă.

În plan personal, Bănel Nicoliță a divorțat  de Cristina, cu care are doi copii. Cei doi s-au despărțit legal în luna februarie a anului 2020, deși erau separați din 2018. Fosta parteneră de viață a lui Bănel Nicoliță a explicat recent, pentru click.ro, ce relație are ex-fotbalistul cu cele două fetițe ale lor, Amalia și Natalia. Aceasta a mărturisit că Bănel Nicoliță nu își negliează absolut deloc copiii. La postul de televiziune Antena Stars, Bănel Nicoliță a făcut declarații despre cele două fetițe ale sale, de care este extraordinar de mândru.

Bănel Nicoliță, despre cele două fetițe ale sale. ”Nu duc lipsa nimănui”

„Am două fete și nu aș mai vrea (n.r un copil) pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm. (…) Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună”, a spus Bănel Nicoliță, citat de spynews.ro.

”Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei (n.r. a fostei sale soții), n-are voie să se atingă nici cu un deget”, a adăugat fostul jucător de fotbal.

citește și...