Ce a declarat fosta soție a lui Bănel Nicoliță. Ce relație are acesta cu fetițele lor

06.09.2022, 11:34
Ce a declarat fosta soție a lui Bănel Nicoliță. Ce relație are acesta cu fetițele lor
Ce a declarat fosta soție a lui Bănel Nicoliță

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorit cu Cristina, femeia împreună cu care are doi copii. Fostul sportiv și cea care i-a fost parteneră de viață s-au separat legal în urmă cu doi ani. Fosta parteneră de viață a sportivului a făcut declarații despre el și despre relația pe care acesta o are cu fetițele sale.

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță a avut parte de o copilărie foarte grea, marcată de numeroase lipsuri. Cu toate acestea a ajuns fotbalist profesionist și a avut o carieră impresionantă.

În plan personal, Bănel Nicoliță a divorțat  de Cristina, cu care are doi copii. Cei doi s-au despărțit legal în luna februarie a anului 2020, deși erau separați din 2018. Fosta parteneă de viață a lui Bănel Nicoliță a explicat, pentru click.ro, ce relație are ex-fotbalistul cu cele două fetițe ale lor, Amalia și Natalia. Aceasta a mărturisit că Bănel Nicoliță nu își negliează absolut deloc copiii.

Ce a declarat fosta soție a lui Bănel Nicoliță. ”Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează”

“Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează”, a declarat Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță.


Aceasta a dat detalii și despre activiutatea sa profesională: ”În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”.

citește și...