Ce viață grea a dus Bănel Nicoliță. ”Mă uitam la ei, în speranța că unuia i se face milă și-mi dă și mie”

27.10.2020, 16:36
Ce viață grea a dus Bănel Nicoliță. ”Mă uitam la ei, în speranța că unuia i se face milă și-mi dă și mie”
Ce viață grea a dus Bănel Nicoliță. ”Mergeam cu ceilalți copii la magazin și mă uitam la ei, în speranța că unuia i se face milă și-mi dă și mie”

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță a avut parte de o copilărie foarte grea, marcată de numeroase lipsuri.

Bănel Nicoliță a povestit, la o emisiune de televiziune, despre viața grea pe care a avut-o când era copil. În familia sa au fost extrem de multe lipsuri, astfel că fostul jucător de fotbal mergea la școală cu adidași rupți și nu avea ce mânca.

”Viata mea, până să mă apuc de fotbal, a fost tristă din toate punctele de vedere. Părinții mei munceau cu ziua și abia aveam ce mânca. Condițiile de acasă erau foarte grele. Nu ai ce să mănânci o seară și a doua zi trebuie să mergi la școală nemâncat. În prima zi de școală eu m-am dus îmbrăcat vai de mama mea și colegii erau toți eleganți, la cravată, costum. Din clasa I până în clasa a IV-a am mers cu adidașii rupți. Uneori îmi doreau și eu un tricou sau un suc ori o înghețată și nu aveam bani. Mergeam cu ceilalți copii la magazin și mă uitam la ei, în speranța că unuia i se face milă și-mi dă și mie, mi se rupea sufletul, dar nu aveam ce face”, a mărturisit Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță a muncit la câmp

De asemenea, sportivul a explicat că a muncit la câmp până la vârsta de 15 ani.

Bănel Nicoliță, care a divorțat în luna februarie a acestui an de Cristina, cu care are doi copii,  a precizat că fotbalul i-a oferit totul și că pentru sportul pe care l-a practicat a lăsat totul deoparte.

”Bani câștigam de la 7 ani. Până la 15 ani am muncit la câmp, mergeam la fotbal și la școală, le făceam pe toate. Dar nu m-am gândit niciodată de ce unii au și eu nu am. Apoi pentru fotbal am lăsat tot în urmă, și familie și prieteni, și mi-am urmat visul. Fotbalul mi-a dat totul”, a mai afirmat fostul jucător de fotbal, conform spynews.ro.

citește și...