Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret! Fostul fotbalist a confirmat că s-a despărțit de mama copiilor

27.08.2020, 16:22
Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret! Fostul fotbalist a confirmat că s-a despărțit de mama copiilor
Fostul fotbalist de la FCSB a confirmat că s-a despărțit de mama copiilor

Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret! Fostul fotbalist de la FCSB a confirmat că s-a despărțit de mama copiilor. Cei doi s-au despărțit legal în luna februarie a acestui an, deși erau separați din 2018.

În cadrul unei emisiuni tv, Bănel Nicoliță a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Cristina.

‘Am rămas în relații bune cu fosta soție’, a spus fostul fotbalist.

Bănel Nicoliță a divorțat de mama fetițelor sale

În 2018 existau speculații că cei doi s-au despărțit, însă Bănel Nicoliță a infirmat toate zvonurile și a spus că nu există probleme în căsnicia sa.

‘Da, am doua fetite, doua printese. Am o sotie minunata si nimic nu este adevarat din tot ce s-a scris despre noi. A fost un scandal in presa si s-a scris ca as fi divortat. Nu e nimic adevarat! Da, suntem in continuare impreuna si nu exista nicio despartire! 

Am vrut sa spun acest lucru foarte clar, ca sa nu mai vina unul si altul si sa scrie despre familia mea. Stiti foarte bine ca eu sunt o persoana care nu prea vorbeste despre familie. Familia ramane acolo, e viata mea privata, intimitatea mea si as vrea sa nu se mai scrie despre mine’, spunea Bănel Nicoliță în vara lui 2018.

Are o nouă iubită

Din păcate, aceștia au ajuns la divorț, iar momentan nu se cunosc motivele pentru care s-au despărțit. Gurile rele susțin că soția lui Bănel Nicoliță ar fi fost deranjată de comportamentul partenerului ei. Se pare că fostul fotbalist prefera mai mult distracția decât să stea acasă, cu familia.

”Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”, mărturisea Cristina, în ziua nunții, în 2013.

Bănel Nicoliță nu a suferit prea mult după separare. El a fost surprins la mare, în stațiunea Mamaia, alături de noua iubită. Cei doi nu au ezitat să își arate iubirea în văzul tuturor, scrie CIAO.RO.

citește și...