Averea impresionantă a lui Remus Truică! Afaceristul ducea o viață lipsită de griji

18.12.2020, 16:04
Averea impresionantă a lui Remus Truică! Afaceristul ducea o viață lipsită de griji
Inquam Photos / George Calin si Inquam Photos / Octav Ganea

Remus Truică a fost condamnat, joi (17 decembrie), la 7 ani de închisoare în dosarul ‘Fermei Băneasa’. Alături de el au mai primit sentințe Prințul Paul de România, dar și afaceriștii Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein. Decizia este una definitivă și urmează să fie încarcerați. 

Remus Truică a primit cea mai grea sentință, după decizia de joi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), în dosarul retrocedării fermei Băneasa. Remus Truică a fost ridicat de polițiștii din Ilfov chiar din vila de la Snagov.

‘Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Truică Remus prin prezenta decizie în pedeapsa cea mai grea de 6 ani închisoare, pe care o sporeşte cu 1 an închisoare, urmând ca acesta să execute în final pedeapsa de 7 ani închisoare’, se arată în decizia de joi a ICCJ.

Remus Truică avea bani de îi întorcea cu lopata

Fostul consilier al premierului Adrian Năstase ducea o viață de boier! Își refăcuse viața după divorțul de Irina Truică, mama gemenelor sale, și îi mergea de minune pe plan personal și în afaceri. Noua iubită, Diana Câţu, i-a mai dăruit încă do copii lui Remus Truică. Pentru că familia s-a mărit, bărbatul a dorit să le ofere tot ce este mai bun moștenitorilor săi.

Astfel, în 2019, acesta a achiziționat o impresionantă vilă în buricul Capitalei. Casa imensă este situată în Dorobanți, are două etaje, coloane elegante, mansardă și stâlpi sculptaţi în lemn masiv. Casa construită în stil modern este evaluată la două milioane de euro, scrie Click! 

În palatul din Dorobanți, Remus Truică și-a instalat iubita, dar și fiicele gemene în vârstă de 16 ani, Maria Raluca şi Natalia Irina. Remus Truică şi partenera lui, Diana Câţu, duceau o viață lipsită de griji și nimic nu le umbrea fericirea.

Remus Truică mai este proprietarul unui domeniu de invidiat la Snagov. În 2015, averea lui era estimată la circa 35 de milioane de euro, fiind în topul bogătaşilor.

A divorțat cu scandal de prima soție

De câțiva ani, Remus Truică se iubește cu Diana Câțu, femeia care i-a mai dăruit doi băieți. Cei doi nu sunt căsătoriți momentan. Din prima căsnicie cu Irina Ortan, Remus mai are două fetițe gemene, Maria Raluca şi Natalia Irina. Bărbatul a divorțat de femeie după 10 ani de mariaj, după ce s-a aflat de aventura lui cu celebra solistă Patricia Kaas.

Remus Truică și iubita tinerică
Remus Truică și iubita tinerică

Remus Truică și Irina Ortan s-au războit pe avere, dar și pe custodia fetelor. La un moment dat, Irina i-a făcut plângere penală fostului soț și l-a acuzat pe răpire. În cele din urmă, cei doi foști soți au ajuns să aibă o relaţie normală de dragul fiicelor.

Fosta amantă a lui Remus Truică, Patricia Kaas, a dat detalii picante din povestea de dragoste pe care a avut-o cu miliardarul.

‘A fost şi acest miliardar, care mi-a promis minuni, mă căuta cu avionul privat, dar era foarte căsătorit. Cât de proastă am fost…dar era un amant extraordinar?! Însă nu despărţirea de el mi-a făcut cel mai rău. Durerea a fost când am realizat că este o altă persoană’, spunea celebra solistă.

citește și...