FOTO EXCLUSIV. Remus Truică face afaceri chiar și pe plajă. Cum a fost surprins miliardarul pe litoralul românesc

15.09.2020, 13:43
FOTO EXCLUSIV. Remus Truică face afaceri chiar și pe plajă. Cum a fost surprins miliardarul pe litoralul românesc
Remus Truică face afaceri chiar și pe plajă. Cum a fost surprins miliardarul pe litoralul românesc

În vara lui 2016, Remus Truică a scăpat de arestul la domiciliu, iar de atunci se bucură din plin de viață! Are o soție tinerică care l-a făcut tătic pentru a patra oară în 2019, dar și o situație financiară bună, motiv pentru care își permite orice moft.

Remus Truică a fost fotografiat recent pe litoralul românesc în timp ce se bucura de ultimele zile însorite. Se știe că omul de afaceri este înnebunit după stațiunea Mamaia, acolo unde și-a petrecut majoritatea timpului în această vară. Se pare că Remus Truică a suferit enorm în perioada în care n-a putut să iasă din casă, așa că acum profită la maxim.

Au apus vremurile când Remus Truică făcea ravagii pe Coasta de Azur sau Caraibe. A lăsat deoparte vacanțele luxoase, iar litoralul românesc este cea mai bună variantă pentru acesta.

Remus Truică, ocupat cu afacerile chiar și pe plajă

Paparazzi TACATACA l-au fotografiat pe Remus Truică relaxându-se în Mamaia, cel mai probabil alături de soția lui tinerică, Diana Câţu, și cei doi copii pe care îi au împreună. Relaxare este mult spus, pentru că omul de afaceri s-a plimbat pe plajă vorbind încontinuu la telefon.

În loc să se relaxeze pe şezlong, la umbră, lângă un cocktail rece, Remus Truică a avut o discuție destul de interesată la telefon, care l-a făcut să nu stea locului o clipă. Fără șapcă pe cap şi într-o pereche de pantaloni scurţi albaștri, milionarul s-a tot învârtit printre turiștii care voiau să intre în apă pentru o bălăceală. Nici nu a trecut neobservat, pentru că la cei 50 de ani ai săi, Remus Truică încă se ține bine.

Nu știm dacă Remus Truică era prins cu afacerile la celălalt capăt al firului, însă un lucru este cert. Părea foarte fericit și a zâmbit întruna cu telefonul la ureche, semn că toate îi merg de minune.

Și-a găsit liniștea în brațele unei femei mai tinere

De câțiva ani, Remus Truică se iubește cu Diana Câțu, femeia care i-a mai dăruit doi băieți. Cei doi nu sunt căsătoriți momentan. Din prima căsnicie cu Irina Ortan, Remus mai are două fetițe gemene, Maria Raluca şi Natalia Irina. Bărbatul a divorțat de femeie după 10 ani de mariaj, după ce s-a aflat de aventura lui cu celebra solistă Patricia Kaas.

Remus Truică și Irina Ortan s-au războit pe avere, dar și pe custodia fetelor. La un moment dat, Irina i-a făcut plângere penală fostului soț și l-a acuzat pe răpire. În cele din urmă, cei doi foști soți au ajuns să aibă o relaţie normală de dragul fiicelor.

Fosta amantă a lui Remus Truică, Patricia Kaas, a dat detalii picante din povestea de dragoste pe care a avut-o cu miliardarul.

‘A fost şi acest miliardar, care mi-a promis minuni, mă căuta cu avionul privat, dar era foarte căsătorit. Cât de proastă am fost…dar era un amant extraordinar?! Însă nu despărţirea de el mi-a făcut cel mai rău. Durerea a fost când am realizat că este o altă persoană’, spunea celebra solistă.

citește și...