FOTO EXCLUSIV / Remus Truică are ajutoare peste tot! Omul de afaceri nu ridică un deget. Cum a fost surprins

29.10.2020, 15:33
FOTO EXCLUSIV / Remus Truică are ajutoare peste tot! Omul de afaceri nu ridică un deget. Cum a fost surprins
Remus Truică are ajutoare peste tot! Omul de afaceri nu ridică un deget. Cum a fost surprins

Fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase, Remus Truică, are o viață de huzur! Omul de afaceri nu mai apare în topul celor mai bogați români, însă în continuare are cu ce se lăuda.

Remus Truică este proprietarul unui domeniu rezidenţial, are o colecţie auto impresionantă, iahturi şi apartamente în Monte Carlo şi Caraibe.

Cu toate acestea, în această vară, afaceristul a fost surprins în repetate rânduri pe litoralul românesc, alături de soția tinerică, semn că nu a ales să își mai facă vacanțele peste hotare.

Remus Truică, un miliardar excentric

Dar să revenim în prezent, pentru că Remus Truică nu trece neobservat oriunde ar merge. Bărbatul cu păr grizonat, îmbrăcat la patru ace, a fost surprins în timp ce era oprit cu mașina la o benzinărie din Capitală. Nu vă așteptați că Remus Truică și-a alimentat singur bolidul de lux, ci a cerut ajutor. Că deh, de ce să se murdărească de carburant, când o pot face alții?

Omul de afaceri l-a lăsat pe angajatul din benzinărie să îi alimenteze mașina și a stat efectiv lipit de acesta pentru a-i da mai multe indicații. Nici vorbă să îl ajute cu ceva pe bărbat sau să îi lase bacșiș.

În plus, se pare că Remus Truică nu ține cont de noile măsuri luate de autorități în ultima perioadă. Afaceristul nu purta mască de protecție, cu toate că angajatul din benzinărie respecta această măsură preventivă.

În urmă cu mai bine de zece ani, Remus Truică putea fi văzut la volanul unei Dacii luată la mâna a doua, încercând să-şi găsească un loc de parcare în Piaţa Victoriei. Acum, conduce un Bentley de câteva zeci de mii de euro și își permite orice moft.

Are o casă imensă în pădurea Snagov

Apropiații lui Remus Truică dezvăluiau în urmă cu ceva timp că omul de afaceri şi-a ridicat un palat de vis, pe un teren de cel puţin două hectare. Impresionanta locuință are trei etaje, dispune de o piscină imensă, două terenuri sportive, unul de tenis şi altul de fotbal.  În plus, domeniul de lux este patrulat de îngrijitori asiatici, cu ATV-uri şi maşini de tuns gazonul.

Când s-a căsătorit cu mama fiicelor sale gemene,  Irina Ortan, Remus Truică și-a permis orice extravaganță: şiruri de limuzine şi călăreţi îmbrăcaţi în alb, cu trupe de muzică a căror prestaţie l-au costat 40.000 de euro.

Bărbatul a divorțat de femeie după 10 ani de mariaj, după ce s-a aflat de aventura lui cu celebra solistă Patricia Kaas.

Remus Truică și Irina Ortan s-au războit pe avere, dar și pe custodia fetelor. La un moment dat, Irina i-a făcut plângere penală fostului soț și l-a acuzat pe răpire. În cele din urmă, cei doi foști soți au ajuns să aibă o relaţie normală de dragul fiicelor.

Fosta amantă a lui Remus Truică, Patricia Kaas, a dat detalii picante din povestea de dragoste pe care a avut-o cu celebrul miliardar.

‘A fost şi acest miliardar, care mi-a promis minuni, mă căuta cu avionul privat, dar era foarte căsătorit. Cât de proastă am fost…dar era un amant extraordinar?! Însă nu despărţirea de el mi-a făcut cel mai rău. Durerea a fost când am realizat că este o altă persoană’, spunea celebra solistă.

citește și...