Augustin Viziru are probleme mari după ce a câștigat marele premiu la ‘Ferma’! Actorul, înglodat în datorii

13.12.2020, 12:27
Augustin Viziru are probleme mari după ce a câștigat marele premiu la 'Ferma'! Actorul, înglodat în datorii
Augustin Viziru are probleme după ce a câștigat marele premiu la 'Ferma'!

În urmă cu mai bine de o săptămână, Augustin Viziru a reușit să câștige marele premiu de 50.000 de euro la ‘Ferma’.

El mărturisea că banii îi va cheltui împreună cu familia. Augustin Viziru a trudit din greu la ‘Ferma’ ca să scape de datoriile acumulate în ultimii ani.

‘Îi aduc în casă, în familie, normal. Ar fi banii mei munciți și i-aș cheltui strict pentru familie‘, spunea el într-un interviu pentru VIVA!

Augustin Viziru, înglodat în datorii

Actorul are mai multe procese pe rol din cauza datoriilor acumulate în trecut, iar acești bani i-au picat la fix. Acum, actorul își poate plăti toate datoriile pentru a putea duce o viață liniștită.

Conform Wowbiz, câștigătorul de la ‘Ferma’ are pe numele lui un titlu executoriu din partea Direcției de Impozite și Taxe Locale Sector 3. Augustin Viziru datorează 5.759 lei ANAF-ului.

De asemenea, el mai are o executare silită din partea unei firme de recuparare creanțe, din luna februarie 2020. Viziru a fost dat în judecată de un operator de telefonie mobilă pentru recuperarea datoriei de peste 9.000 de lei. Cu toate că el a câștigat procesul, recuperatorii au făcut apel.

A tras tare să câștige marele premiu

Augustin Viziru a intrat în competiția de la PRO TV cu doar 20 de zile înainte de marea finală. Pe lângă cei 50.000 de euro câștigați, actorul a mai luat aproximativ 1.500 de euro pentru fiecare ediție de la ‘Ferma’.

‘Împărțim banii, da. Normal, doar așa a fost deal-ul de la început. Și cu Andrei era aceeași chestie. Pentru că eu, în momentul când am intrat acolo, am știut un singur lucru. Am studiat situația un pic. Am văzut că Elena scotea pe bandă rulantă pe oricine intra la duel și cine mai era periculos? Andrei Stoica. Și am zis: băi, ăștia doi, indiferent de situație, dacă ajung în finală, împart premiul cu ei’, a mai povestit Augustin Viziru pentru Click!

Și-a mutilat degetul cu toporul în primul sezon ‘Ferma’

În urmă cu cinci ani, Augustin Viziru s-a accident grav la ‘Ferma’. Acesta a ajuns până în finala show-ului de la PRO TV, însă un accident nefericit l-a trimis direct pe un pat de spital.

La vremea respectivă, Augustin Viziru şi-a secţionat cu toporul tendoanele de la mâna stângă, fiind nevoit să renunțe la unele activități, pentru că nu își mai simțea degetele afectate.

‘Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu’, a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme.

citește și...