Ce va face Augustin Viziru cu premiul de la ‘Ferma’. Actorul a dezvăluit cum va cheltui cei 50.000 de euro

04.12.2020, 11:35
Ce va face Augustin Viziru cu premiul de la 'Ferma'. Actorul a dezvăluit cum va cheltui cei 50.000 de euro
Ce va face Augustin Viziru cu premiul de la 'Ferma'. Actorul a dezvăluit cum va cheltui cei 50.000 de euro

Augustin Viziru este marele câștigător al trofeului ‘Fermierul anului’! Joi seară, 3 decembrie, actorul a pus mâna pe cei 50.000 de euro puși în joc la ‘Ferma: orășeni versus săteni’. 

Augustin Viziru a câștigat ‘Ferma’! Acesta a acceptat provocarea de a se întoarce în concurs, după ce în urmă cu cinci ani a suferit o accidentare gravă. S-a ales cu mâna tăiată într-o finală live de neuitat.

După cinci ani de la acel incident nefast, s-a produs minunea. Augustin Viziru a reușit să câștige trofeul mult visat, cu multă ambiție, perseverență și muncă. Când i s-a propus să participe din nou la competiția de la PRO TV, actorul nu a stat mult pe gânduri și a acceptat.

Augustin Viziru a dezvăluit ce va face cu premiul cel mare

‘Când am primit propunerea de a participa, recunosc că mi-am dorit să revin. Ideea că am fost atât de aproape de trofeu și ceva m-a oprit din a-l câștiga, m-a enervat foarte tare. Chiar spuneam că eram decis să nu mai particip în alte reality show-uri, dar această propunere nu am putut să o refuz!’, a declarat Augustin Viziru, pentru Click!

Cât despre premiul de 50.000 de euro, actorul a dezvăluit ce va face cu acești bani. Câștigătorul de la ‘Ferma’, sezonul 2, a spus că va cheltui suma enormă cu familia lui.

‘Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea’, a mai adăugat aceasta.

Și-a botezat fetița în mare secret

Câștigarea trofeului de la ‘Ferma’ nu este singurul motiv de bucurie pentru Augustin Viziru. În urmă cu trei luni, el a devenit tătic pentru prima dată.

Iubita actorului a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe Maria. Augustin Viziru a dezvăluit că va deveni tată, în timp ce se afla la Survivor România. El a recunoscut că a botezat-o deja pe micuță, însă speră că anul viitor îi va organiza și o petrecere fastuoasă.

‘Cu siguranță, cred că acum pot spune că sunt bărbat cu adevărat. Nu este ușor să crești un copil, dar simt că te face un om mai bun. De când a venit fetița mea pe lume, am alte priorități. Vreau să fiu alături de ea la fiecare prim pas: un gângurit, o ridicare, un pas. 

Eu mi-am botezat fetița, pentru că așa era normal, dar eu nu îmi prezint foarte mult viața personală. Dacă lucrurile vor reveni la normal, poate la anul îi vom face și petrecerea, să poată veni toată lumea să o vadă și să o sărbătorească, în adevăratul sens al cuvântului’, s-a mai confesat Augustin Viziru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de augustin (@viziru)

citește și...