Augustin Viziru se întoarce la ‘Ferma’, după ce în urmă cu 5 ani și-a mutilat degetul cu toporul

12.10.2020, 10:11
Augustin Viziru se întoarce la 'Ferma', după ce în urmă cu 5 ani și-a mutilat degetul cu toporul
Augustin Viziru se întoarce la 'Ferma', după ce în urmă cu 5 ani și-a mutilat degetul cu toporul

Actorul Paul Diaconescu a fost eliminat din emisiunea ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, după ce a pierdut duelul cu George Burcea. După plecarea acestuia, un alt concurent-surpriză intră în Ferma de la Pro TV. Este vorba despre Augustin Viziru, cel care a rămas cu sechele după accidentul din 2015, când a participat pentru prima dată la ‘Ferma vedetelor’.

Augustin Viziru intră în Fermă în locul lui Paul Diaconescu

La vremea respectivă, Augustin Viziru şi-a secţionat cu toporul tendoanele de la mâna stângă, fiind nevoit să renunțe la unele activități, pentru că nu își mai simțea degetele afectate.

Cu toate că a ajuns la spital și a fost operat de urgență, Augustin Viziru se întoarce din nou în Fermă, scrie Click!

În 2015, acesta a ajuns până în finala show-ului de la PRO TV, însă un accident nefericit l-a trimis direct pe un pat de spital. În timpul unei probe de tăiat lemne, actorul și-a secționat tendoanele de la mâna stângă.

‘Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu’, a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme.

Nu s-a recuperat în totalitate

După accidentarea din Fermă, Augustin Viziru a participat și la ”Survivor România”, show difuzat de cei de la Kanal D.

‘Mănușa o folosesc majoritatea jucătorilor de biliard. Eu am fost întotdeauna împotriva ei. Numai că, în urma accidentului, am probleme cu circulația în zona respectivă, iar două degete nu le simt deloc. Ei bine, cu mănușa pe mână e uniform, pot juca. Adică nu simt nimic niciunde. Și m-am obișnuit așa. Dacă-mi dau însă mănușa jos nu pot să bag două bile una după altă din cauza mâinii. Se pare că așa o să rămân pe viață. Dar acum… ce să fac…

Important este că sunt sănătos, bine că n-am tăiat mâna de tot, că n–a căzut pe jos, că există și variantă să o văd cum se mișcă pe jos, pe acolo, Doamne Ferește. Nu-mi place cum se vede. Mă bucur că stăpânesc mișcările, dar am părți în care nu simt nimic și probabil nu o să mai simt niciodată. Am făcut o recuperare bună, căci, vă spun, Nici nu puteam să deschid sticle măcar, la început. Era frustrant. Nu puteam să deschid nici un dop la sticlă, înnebuneam’, mai spunea actorul.

 

citește și...