Cum este Augustin Viziru în rolul de tătic. ”E mult schimbat”

25.10.2020, 11:43
Cum este Augustin Viziru în rolul de tătic. ”E mult schimbat”
Cum este Augustin Viziru în rolul de tătic. ”E mult schimbat”

Mama lui Augustin Viziru a făcut dezvăluiri la o emisiune TV. Aceasta a spus cum se comportă fiul său în rolul de tătic.

Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara aceasta. Fetița lui a venit pe lume în data de 14 iunie. Pe contul său de socializare, Augustin Viziru a arătat primele imagini cu fetița lui și a dezvăluit și ce nume va purta aceasta. „Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe”, a scris Augustin Viziru atunci.

Mama lui Augustin Viziru a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a explicat cât de mult s-a schimbat actorul de când a devenit tătic. ”Nu mă așteptam să fie atât de ”tătos”, să zic așa, cu asta mică. E mult schimbat. Nu mai e nebunaticu’ Augustin care era înainte. Acum e omul așezat la casa lui care are o prioritate maximă – fetița. Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță, plus că stau la discuții foarte mult timp. Cum îl vede începe și râde”, a declarat Irina Viziru, mama lui Augustin Viziru.

Ce a spus mama lui Augustin Viziru despre iubita acestuia


Irina Viziru a spus că iubita lui Augustin Viziru, care în prezent este concurent la show-ul ”Ferma”, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Aceasta a dezvăluit și cum se descurcă iubita lui Augustin Viziru ca mămică.

Mama lui Augustin Viziru a avut numai cuvinte de laudă la adresa ”nurorii” sale, explicând că aceasta este total dedicată creșterii micuței.

”Mama se implică aproape sută la sută, este o mamă model, după părerea mea. Eu așa… printre picături. Când are nevoie, mă solicită”, a mai declarat Irina Viziru la emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove.

citește și...