Augustin Viziru, primul concurent are ajunge direct în finala ”Ferma”. Cum au reacționat ceilalți concurenți

27.11.2020, 10:33
Augustin Viziru, primul concurent are ajunge direct în finala ”Ferma”. Cum au reacționat ceilalți concurenți
Augustin Viziru, primul concurent are ajunge direct în finala ”Ferma”. Cum au reacționat ceilalți concurenți

Augustin Viziru ajunge direct în finala de la ”Ferma”, după ce a câștigat duelul cu ceilalți concurenți aflați în competiție.

La proba de îndemânare și noroc de la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, cel care s-a dovedit a fi cel mai rapid a fost Augustin Viziru, care a și câștigat duelul în care au fost implicați toți cei cinci concurenți rămași în competiție. Spre surpridere tuturor, nimeni nu a ieșit din competiție, dar premiul a meritat cu adevărat străduința. Prin urmare, datorită faptului că a reușit să termine primul proba, Augustin Viziru și-a câștigat dreptul de a merge direct în finală.

”Nu știam ce se întâmplă în stânmga, nu știam ce e în dreapta, nici nu știam ce se întâmplă. Când am deschis și am văzut finalist 2020… da, că merit, m-am chinuit 81 de zile în primul sezon și m-am chinuit și aici”, a declarat Augustin Viziru.

Cum au reacționat ceilalți concurenți după ce Augustin Viziru a ajuns în finala de la ”Ferma”

 

Reacțiile celorlați concurenți nu au întârziat săp apară după ce Augustin Viziru a ajuns finalist la show-ul ”Ferma”.

”Mă bucur din suflet și la modul cel mai serios că Augustin a câștigat această probă. Și cred că mă bucur mai mult decât m-aș fi bucurat pentru mine, pentru că mi se pare că omul ăsta merită. Pentru că în primul sezon ar fi trebuit să fie în finală, nu a reușit”, a declarat Elena Chiriac.

Andrei Stoica a părut destul de supărat și nemulțumit de alegerea probei în urma căreia Augustin Viziru a ajuns finalist la emisiunea ”Ferma”, notează protv.ro.

Pe cine vede Cristi Bozgan câștigător la ”Ferma”

La emisiunea ”Vorbește lumea”, Cristian Bozgan, co-prezentatorul show-ului ”Ferma”, a vorbit despre vedetele care concurează în acest sezon la emisiune.

El a afirmat că îi vede în finală pe Viviana Sposub și Andrei Stoica.

Pe Viviana Sposub, Cristi Bozgan o consideră un om foarte puternic. ”Este un om care nu ar renunța sub nicio formă la scopul pentru care a venit aici, în Fermă. Pe de altă parte, indiferent dacă ar fi pe cont propriu sau nu, rolul pe care și l-a asumat în continuare în Fermă este unul destul de serios și destul de asumat. Eu o văd, ca și pe Andrei, un concurent care poate ajunge în finală”, a declarat colegul Mihaelei Rădulescu de la ”Ferma”.

citește și...