Augustin Viziru, primul concurent are ajunge direct în finala ”Ferma”. Cum au reacționat ceilalți concurenți

27.11.2020, 10:33
Augustin Viziru, primul concurent are ajunge direct în finala ”Ferma”. Cum au reacționat ceilalți concurenți

Augustin Viziru ajunge direct în finala de la ”Ferma”, după ce a câștigat duelul cu ceilalți concurenți aflați în competiție.

La proba de îndemânare și noroc de la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, cel care s-a dovedit a fi cel mai rapid a fost Augustin Viziru, care a și câștigat duelul în care au fost implicați toți cei cinci concurenți rămași în competiție. Spre surpridere tuturor, nimeni nu a ieșit din competiție, dar premiul a meritat cu adevărat străduința. Prin urmare, datorită faptului că a reușit să termine primul proba, Augustin Viziru și-a câștigat dreptul de a merge direct în finală.

”Nu știam ce se întâmplă în stânmga, nu știam ce e în dreapta, nici nu știam ce se întâmplă. Când am deschis și am văzut finalist 2020… da, că merit, m-am chinuit 81 de zile în primul sezon și m-am chinuit și aici”, a declarat Augustin Viziru.

Cum au reacționat ceilalți concurenți după ce Augustin Viziru a ajuns în finala de la ”Ferma”

 

Reacțiile celorlați concurenți nu au întârziat săp apară după ce Augustin Viziru a ajuns finalist la show-ul ”Ferma”.

”Mă bucur din suflet și la modul cel mai serios că Augustin a câștigat această probă. Și cred că mă bucur mai mult decât m-aș fi bucurat pentru mine, pentru că mi se pare că omul ăsta merită. Pentru că în primul sezon ar fi trebuit să fie în finală, nu a reușit”, a declarat Elena Chiriac.

Andrei Stoica a părut destul de supărat și nemulțumit de alegerea probei în urma căreia Augustin Viziru a ajuns finalist la emisiunea ”Ferma”, notează protv.ro.

Pe cine vede Cristi Bozgan câștigător la ”Ferma”

La emisiunea ”Vorbește lumea”, Cristian Bozgan, co-prezentatorul show-ului ”Ferma”, a vorbit despre vedetele care concurează în acest sezon la emisiune.

El a afirmat că îi vede în finală pe Viviana Sposub și Andrei Stoica.

Pe Viviana Sposub, Cristi Bozgan o consideră un om foarte puternic. ”Este un om care nu ar renunța sub nicio formă la scopul pentru care a venit aici, în Fermă. Pe de altă parte, indiferent dacă ar fi pe cont propriu sau nu, rolul pe care și l-a asumat în continuare în Fermă este unul destul de serios și destul de asumat. Eu o văd, ca și pe Andrei, un concurent care poate ajunge în finală”, a declarat colegul Mihaelei Rădulescu de la ”Ferma”.