Au început filmările pentru un nou sezon ”Te cunosc de undeva”. Concurenți surpriză la emisiunea de la Antena 1

15.12.2020, 11:06
Au început filmările pentru un nou sezon ”Te cunosc de undeva”. Concurenți surpriză la emisiunea de la Antena 1
Au început filmările pentru un nou sezon ”Te cunosc de undeva”. Concurenți surpriză la emisiunea de la Antena 1

Au început filmările pentru un nou sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Postul de televiziune Antena 1. S-au aflat și numele noilor concurenți.

Finala show-ului ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, va avea loc sâmbăta aceasta, 19 decembrie 2020. În finală intră Ami, alături de cuplurile formate din Liviu Vârciu – Andrei Ştefănescu, Monica Anghel – Marcel Pavel şi Adriana Trandafir – Romică Ţociu.

Producătorii au început deja filmările pentru un nou sezon al emisiunii, al 16-lea, potrivit click.ro. Prezentatorii sunt aceeaşi: Cosmin Selesi şi Alina Puşcaş, care a răguşit după prima zi de filmări, juraţii sunt şi ei aceeaşi: Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan. În premieră apare Dorian Popa, care şi el un rol în producţie, făcând câteva filmuleţe gen tik-tok de la filmări.

Concurenți unul și unul în noul sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva”!

Conform sursei mai sus-menționate, concurenții din noul sezon al show-ului transformărilor ”Te cunosc de undeva”, sunt unul și unul.

Din noul sezon vor face parte Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, Pepe, Cristina Vasiu și Raluka și Ana baniciu.

De asemenea, la emisisiunea ”Te cunosc de undeva” vor mai participa celebra actriță Emilia Popescu, dar și Radu Ștefan Bănică, nimeni altul decât fiul binecunoscutului artist Ștefan Bănică Junior.

Cazuri de coronavirus la ”Te cunosc de undeva”

În vara acestui an, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Printre acestea s-au numărat Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Și prezentatoarea show-ului, Alina Pușcaș, a fost atunci depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Monica Anghel, care pariticipă în acest sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” alături de Marcel Pavel, și-a amintit de acea perioadă extrem de dificilă.

”Doisprezece colegi s-au îmbol­năvit de Covid, au fost spitalizaţi, iar pe doi dintre ei virusul i-a pus la grea încercare, Marcel Pavel şi Adriana Trandafir au trecut prin clipe cumplite. Vorbeam cu Marcel pe videochat de două ori pe zi, și era mereu cu masca de oxigen, doctori îm­bră­caţi ca pe Marte se agitau pe lângă el, imagini care mă vor urmări toată viaţa. Dar cel mai mult a stat în spital Adriana: şase săptămâni! Aşadar, după două ediţii filmate în vară, totul s-a oprit timp de două luni. Am fost foarte speriaţi cu toţii. Până la îmbolnăvirea lor mai degrabă făceam haz de necaz de pandemie, aceeaşi greşeală pe care o fac mulţi oameni: dacă nu ţi se întâmplă ţie sau unui apropiat, nu e ade­vă­rat. Ba este! Este foarte adevărat şi e cumplit!”, a povestit Monica Anghel pentru publicația Formula AS.

 

citește și...