Apariție de zile mari. Ștefan Bănică și fiul său, la ”Chefi la cuțite”

04.09.2020, 11:49
Apariție de zile mari. Ștefan Bănică și fiul său, la ”Chefi la cuțite”
Apariție de zile mari. Ștefan Bănică și fiul său, la ”Chefi la cuțite”

Ștefan Bănică și fiul său cel mare, Loredana, Speak și Ștefania, Alex Abagiu, Ristei, Nico și Adriana Trandafir vin în sezonul 8 al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”.

Surprizele se țin lanț în cel de-al optulea sezon ”Chefi la cuțite”, sezon ce începe luni, 7 septembrie, ora 20.30 la Antena 1. Printre pasionații de bucătărie ce își doresc să primească mult râvnitul cuțit din partea chefilor, se numără și vedete care vin să își valideze talentul în ale gătitului. Nume surprinzătoare care fac show nu doar pe scenă, ci și la cratiță vor veni în acest sezon în platoul Chefi la Cuțite.

Ștefan Bănică va găti alături de fiul său cel mare, Radu, ba chiar va lua și ceva lecții de la el în timp ce vor prepara rețeta.

Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu.

Ștefania îl pune pe Speak la treabă și în bucătărie și gătesc împreună cu gândul de a-l impresiona pe chef Bontea, cel care, de altfel, a promis că le va face și meniul pentru nuntă.

Alex Abagiu și Radu pregătesc o adevărată operă de artă în farfurie, dar și în pahare. Cei doi nu se pot apuca de fiert paste decât cu un pahar de gin în față, amestecat cu ingrediente secrete adunate de Alex din diverse colțuri de lume.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan greu se pun vreodată de acord. Când e vorba să și gătească împreună, ies flăcări, și nu doar de la aragaz.

Adda și Cătălin Rizea fac echipă și în bucătărie, locul în care Cătălin este clar cel care conduce. Nu știe el exact care e mâncarea preferată a soției, însă știe să îi gătească orice își dorește.

Adriana Trandafir nu vine doar cu un preparat, ci va pune în farfurie o întreagă poveste.

Unde este Loredana este clar și spectacol. Artista nu vine doar cu o rețetă ci și cu un moment care va rămâne clar în istoria emisiunii.

Când începe noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” începe în această toamnă la Antena 1, în data de 7 septembrie 2020 și va fi difuzat trei zile pe săptămână  – luni, marți și miercuri. Show-ul ”Chefi la cuţite” a debutat la Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

citește și...