Răzvan Fodor, la patru ace. ”Dacă te îmbrăcai așa, imediat găseai cazare în Asia Express”

10.08.2020, 15:16
Răzvan  Fodor, la patru ace. ”Dacă te îmbrăcai așa, imediat găseai cazare în Asia Express”
Răzvan Fodor, la patru ace. ”Dacă te îmbrăcai așa, imediat găseai cazare în Asia Express”

Răzvan Fodor a stârnit un val de reacții după ce a postat în mediul online o fotografie în care apare îmbrăcat în costum.

În fotografia pe care a făcut-o publică pe o rețea de socializare, Răzvan Fodor este pus la patru ace. Îmbrăcat într-un costum de culoare neagră și cu o cămașă de culoare albă, artistul este extrem de elegant.

”…pentru că nu cred că m-a văzut Instagram -ul vreodată în costum, las și eu asta aici… ??”, a scris Răzvan Fodor în dreptul imaginii.

Ipostaza în care s-a fotografiat Răzvan Fodor i-a uimit și pe fanii acestuia, care au comentat:

”Dacă te îmbrăcai așa, imediat găseai cazare în Asia Express”, ”Își stă foarte bine”, ”Arăți bine”, ”Păi da, nici la nunta ta nu ai fost îmbrăcat așa”, ”Tu ești frumos oricum”, ”Wow”, ”Nu-i rău, dar parcă nu ești tu”, ”Arăți super, super mișto”, ”Superb”, ”Frumos băiat”, ”Vă stă foarte bine în costum”, ”ce plictisit ești, te deranjează rău costumul”, ”Era mișto să alergi prin Asia așa”, ”Super”, ”Elegant”, ”Super ținută, super om”,

”Se vede pe fața ta ât de bucuros ești că porți costum”, ”Parcă ești mai slab”, ”Că chipeș mai ești”, ”Pfff, ai rupt tot cu poza asta”, Prezentabil”, ”Rău nu-ți șade”, ”Prezentabil”, ”Prezentabil, nimic de spus, doar că ai atitudinea unui pisic în chiuvetă la spălat”, ”Sincer, își stătea mai bine cu ghiozdanul în spate și strigând întruna ”Sorine, mor”, ”Hai că ești de 10”.

Este noul prezentator al show-ului ”Burlacul”

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1. Protagonistul show-ului va fi Andi Constantin, pe care telespectatorii îl știu din postura de ispită de la emisiunea ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, dar și de la concursul ”Survivor România”, difuzat de postul de televiziune Kanal D, unde a făcut parte din echipa Războinicilor.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena 1, Răzvan Fodor a povestit cum i s-a propus să prezinte emisiunea ”Burlacul”.

”Eram imediat după ce s-a ieșit din carantină. Și am plecat repede la munte, unde am stat cu soția și cu copilul. Și într-o zi primesc un telefon de la managerul de la Antenă, Cristi, care îmi spune la telefon exact așa: ”Fodor, am un proiect pentru tine, te rog eu frumos să nu-mi închizi telefonul”. ”Bă, stai un pic, că mă sperii. Zi-mi despre ce e vorba”.

”Bă, Fodor, lasă-mă să-ți zic toată propoziția, dar nu-mi închide, promite-mi că nu-mi închizi telefonul”. ”Bine, bă, nu-ți închid telefonul. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, te-am propus la o emisiune și producătorii de acolo v or să te cunoască și le place ideea”. ”Ce emisiune?”. ”Fodor, te rog, nu-mi închide telefonul… Burlacul””, a povestit Răzvan Fodor.

citește și...