Ce face Gina Pistol înainte de filmări la ”Chefi la cuțite”. Nici prin gând nu-ți trece că e chiar așa!

26.08.2020, 15:33
Ce face Gina Pistol înainte de filmări la ”Chefi la cuțite”. Nici prin gând nu-ți trece că e chiar așa!
Ce face Gina Pistol înainte de filmări la ”Chefi la cuțite”. Nici prin gând nu-ți trece că e chiar așa!

Gina Pistol prezintă show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, însă puțină lume știe ce face vedeta înainte de începerea filmărilor.

Gina Pistol moderează de ani buni emisiunea ”Chefi la cuțite”, care îi are ca jurați pe chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Un amănunt mai puțin cunoscut despre Gina Pistol este că aceasta este printre primii care vin la platourile de filmare, odată cu femeiele care se ocupă de curățenie.

”Eu ajung de fiecare dată odată cu doamnele de la curățenie. Dimineața mă trezesc, fac un duș, sar în niște haine super comode și vin la filmare. Pentru că sunt de ani de zile în industria asta, îmi fac singură părul și machiajul.

Steluța și Lăcrămioară, fetele noastre de la hair și make-up, mă ajută la părțile mai complicate. Ziua în care am avut părul creț a fost o adevărată provocare și nu aș fi reușit fără ele… nu în timp util ca să mai și filmăm”, a povestit Gina Pistol pentru a1.ro.

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” începe în această toamnă la Antena 1. Show-ul ”Chefi la cuţite” a debutat la Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

Cum și-a petrecut chef Sorin Bontea vara

Chef Sorin Bontea, unul dintre cei trei jurați de la emisiunea ”Chefi la cuțite” și-a petrecut vara la pescuit, una dintre marile lui pasiuni.

“A fost o vară atipică, dar am încercat să profit cât mai mult de ea. Am petrecut mult timp în bucătărie, veți vedea în curând și rezultatele, și pe barcă, la pește.

A fost primul an în care am participat la Campionatul Național al Ligii Române de Spinning și am plecat de câteva ori în Delta.

Norocul meu este că am o pasiune care presupune oarecum izolare, se desfășoară în aer liber, așa că am putut să mă bucur de ea”, a povestit chef Sorin Bontea.

 

citește și...