Anunțul făcut de Maria Constantin. ”La anul ne vom căsători”

05.06.2021, 16:57
Anunțul făcut de Maria Constantin. ”La anul ne vom căsători”
Anunțul făcut de Maria Constantin. ”La anul ne vom căsători”

Interpreta de muzică populară Maria Constantin are planuri mari în ceea ce privește viața personală.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.  Acum, Maria Constantin și actualul ei iubit au planuri mari, artista dezvăuind că vor să se căsătorească anul viitor. ”Suntem fericiți, locuim împreună. Anul acesta nu, că nu se știe cum vor sta lucrurile din cauza pandemiei, abia încep cântările, dar la anul ne vom căsători”, a declarat Maria Constantin pentru click.ro.

”Este o femeie tare frumoasă, o iubesc”, a spus Robert Stoica despre partenera lui, Maria Constantin.

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Constantin și Robert Stoica

Cei doi au fost invitați recent la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, unde au făcut declarații despre relația lor. Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație.

”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin.

”La un eveniment și de acolo a început totul. Am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

citește și...