Anunțul făcut de Ilinca Vandici. ”Am în plan o mare surpriză, aștept să se concretizeze”

06.01.2021, 13:35
Anunțul făcut de Ilinca Vandici. ”Am în plan o mare surpriză, aștept să se concretizeze”
Anunțul făcut de Ilinca Vandici. ”Am în plan o mare surpriză, aștept să se concretizeze”

Ilinca Vandici a făcut un anunț legat de cariera sa profesională, dezvăluind că pregătește o mare surpriză, pe care o va dezvălui la momentul oportun.

Ilinca Vandici a mărturisit, pentru tvmania.ro, că are numeroase proiecte în mediul online. De asemenea, vedeta a afirmat că are în plan o surpriză, însă nu a oferit detalii în acest sens.

„In acest moment as putea sa vorbesc doar despre proiectele din mediul online, acolo unde continui seria de colaborari cu diverse branduri din Romania, alaturi de care vom face campanii foarte frumoase. Urmaritorii mei din online vor vedea video-uri si shootinguri foarte frumoase. Am in plan o mare surpriza, astept sa se concretizeze si o voi dezvalui!”, a afirmat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici plănuiește o vacanță în Zanzibar cu soțul ei

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Prezentatoarea de la Kanal D a explicat, pentru sursa mai sus-menționată, că plănuiește ca anul acesta să meargă într-o vacanță în Zanzibar împreună cu partenerul ei de viață.

„Ne dorim să ajungem în Zanzibar, sperăm că totul va fi în regulă și ne vom putea bucura de aceastaă mică escapadă de care avem nevoie. Am grijă să păstrez frumoasă și relația cu soțul meu, pe lângă cea de familie, cu copilul și o dată pe an petrecem o vacanță în doi în care ne relaxăm și avem grijă de noi și de relația noastră”, a detaliat vedeta de televiziune.

Ce spune Ilinca Vandici despre al doilea copil

Ilinca Vandici vorbit, într-un recent interviu, despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Întrebată dacă s-ar vedea și mamă de fetiță, vedeta a răspuns:

”Nu m-am gândit la asta. Că e fetiță sau băiat, eu încerc să fiu cea mai bună mamă pentru Zian. Nu încerc și nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu. Știu cât de greu mi-a fost și câte lucruri care făceau înainte parte din viața mea am sacrificat pentru a-i acorda lui toată importanța și tot timpul de care are nevoie alături de mine. Acesta este principalul motiv pentru care, în momentul de față, nu aș ști să gestionez timpul pe care ar trebui să îl petrec cu amândoi, mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt”.

 

citește și...