Anunțul făcut de Andreea Bănică. ”Fără probleme medicale și să nu aibă obligații”

28.04.2022, 14:05
Anunțul făcut de Andreea Bănică. ”Fără probleme medicale și să nu aibă obligații”
Anunțul făcut de Andreea Bănică. ”Fără probleme medicale și să nu aibă obligații”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a făcut un anunț pe contul său de pe o rețea de socializare. Vedeta caută o perrsoană care să se ocupe de cei doi copii ai săi, dar și de casă. ”Fără probleme medicale și să nu aibă obligații”, se arată în anunțul făcut de Andreea Bănică pee Instagram.

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo. În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, este o adolescentă superbă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

Pe contul său de Instagram, Andreea Bănică a făcut un anunț. Aceasta caută o persoană care să se ocupe de casă, dar și de cei doi copii ai săi cât ea și soțul sunt plecați.

Anunțul făcut de Andreea Bănică.”Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele”

Vedeta a explicat ce își dorește de la perrsoana care este interesată de jobul respectiv.

„Dragile mele! M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă, dornică să vină în familia noastră să aibă grijă de casă și copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale, să îngrijească și casa, să gătească și să nu aibă obligații. Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung. (…) Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele”, a scris Andreea Bănică în mediul online, potrivit revistei Avantaje.

citește și...