Anunțul făcut de Adela Popescu. ”Am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim”

11.01.2022, 13:53
Anunțul făcut de Adela Popescu. ”Am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim”
Anunțul făcut de Adela Popescu. ”Am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim”

Vedeta de televiziune Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali, ce decizie a luat împreună cu partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, în vârstă de 44 de ani. ”Am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim”, le-a transmis Adela Popescu celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Acum, Adela Popescu și partenerul său de viață au luat o decizie importantă în ceea ce privește comunicarea și petrecerea timpului alături de familie. Astfel, prezentatoarea de televiziune și soțul ei au decis să stea departe de tehnologie câte două ore pe zi.

Anunțul făcut de Adela Popescu. ”Două ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanță de noi”

AAdela Popescu a explicat că, începând de ieri, a hotărât ca de la ora 16:00, în fiecare zi, timp de două ore, ea și partenerul său de viață, Radu Vâlcan, să-și pună telefoanele pe silent și să nu se mai atingă de acestea.


”Scumpeteo, vorbeste acum cat mai poti! ? Sa stiti ca eu si @raduvalcan am luat o decizie importanta. Speram sa reusim.
Incepand de astazi (n.r. ieri, luni, 10 ianuarie 2022) , dupa 16:00, adica din momentul in care ajung copiii acasa, doua ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanta de noi.  Vrem ca macar DOUA ORE dintr-o zi atentia noastra TOATA sa fie indreptata unii catre altii.  Mai era ceva pe lista pentru anul asta, dar zic sa o luam incet. ? Voi ce “ajustari” v-ati propus?”, este anunțul făcuut de Adela popescu pe contul său de socializare.

 

citește și...