Antonia spune tot despre relația cu Alex Velea. ”Asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem”

11.08.2021, 15:37
Antonia spune tot despre relația cu Alex Velea. ”Asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem”
Antonia spune tot despre relația cu Alex Velea. ”Asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem”

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani, a făcut dezvăluiri din povestea sa de dragoste cu Alex Velea, în vârstă de 37 de ani. Vedeta și-a amintit de începuturile relației lor, dar a făcut explicat și cum au trecut, ea și partenerul ei de viață, peste comentariile care s-au făcut de-a lungul timpului, pe marginea legăturii lor.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Antonia spune tot despre relația cu Alex Velea. ” Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă”

Antonia a explicat, pentru revista Viva, că la începutul relației sale cu Alex Velea s-au lovit de tot felul de prejudecăți, astfel că la acel moment au decis să își țină relația departe de ochii lumii. ”Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai „ușoară”, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire”, a spus Antonia.

Artista a mărturisit că la început doar prietenii foarte apropiați și familia au știut despre povestea de dragoste dintre ea și Alex Velea. Vedeta a recunoscut că, la început, ea și Alex Velea au fost afectați de ”gura lumii”. ”Au fost momente în care ne-a afectat, în mai mică măsură sau mai mare măsură, important a fost că noi știam adevărul și că toate speculațiile nu se bazau, de fapt, pe realitate. Că relația noastră s-a conturat după ce fiecare încheiase relația în care se afla și că întâlnirea noastră nu a afectat relațiile în care ne aflam și care luaseră sfârșit”, a afirmat vedeta.

 

citește și...