Antonia și-a căutat vârsta pe internet. ”M-am întâlnit cu Antonia și ne-am certat pe tema vârstei”

27.06.2022, 13:35
Antonia și-a căutat vârsta pe internet. ”M-am întâlnit cu Antonia și ne-am certat pe tema vârstei”
Antonia și-a căutat vârsta pe internet. ”M-am întâlnit cu Antonia și ne-am certat pe tema vârstei”

Cântăreața Antonia, în vâstă de 33 de ani, și-a căutat vârsta pe internet după o discuție pe care a avut-o cu Shurubel, colegul de prezentare al Adelei Popescu la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Shurubel a dat detalii despre acest lucru la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Shurubel a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a participat la rubrica sosurilor iuți.

Printre altele, Shurubel a povestit despre o întâlnire pe care a avut-o cu Antonia la un festival de muzică. Artista i-a spus prezentatorului ProTV faptul că arată foarte bine pentru vârsta lui, iar de acolo a pornit o întreagă discuție, în urma căreia Antonia și-a căutat vârsta pe internet pentru că nu știa exact câți ani are.

Antonia și-a căutat vârsta pe internet. ”A căutat pe Google: Antonia vârstă”

Iată care a fost discuția dintre Antonia și Shurubel la festivalul de muzică:

Antonia: „Shurubel, ce faci? Ce bine arăți! Tu nu te schimbi deloc! Ce vârstă ai tu? 34?”
Shurubel: „Da, 34, și tu n-ai 33?”
Antonia: „Nuuu, eu am 32”
Shurubel: „Nu, ai 33, că știu”
Antonia: „Nu, mă, am 32, pleacă de aici”.


„Scoate telefonul, s-a întâmplat ceva ce nu mi-a venit să cred. A scos telefonul, a intrat pe Google și a scris: Antonia vârstă. Și când a văzut 33 a zis: ”Gata! Lasă-mă în pace! Nu mai vorbesc cu tine”. A fost funny, cea mai frumoasă poveste de la festival. M-am întâlnit cu Antonia și ne-am certat pe tema vârstei ei și a căutat pe Google: Antonia vârstă”, a povestit Shurubel.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea și are trei copii

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...