Antonia, mărturisiri despre fiica sa, Maya. ”Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei”

01.08.2021, 16:41
Antonia, mărturisiri despre fiica sa, Maya. ”Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei”
Antonia, mărturisiri despre fiica sa, Maya. ”Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei”

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani, a făcut mărturisiri despre fiica sa, Maya, și despre relația pe care o are cu aceasta. Maya stă de foarte mulți ani în Italia, la tatăl său, Vincenzo Castellano. Antonia a dezvăluit cât de dificil a fost  pentru ea să se implice în viața și educației fiicei sale, Maya, de la distanță.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

 

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. În urmă cu câteva zile, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Antonia, mărturisiri despre fiica sa, Maya. ”Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie”

Antonia a făcut mărturisiri despre fiica sa, Maya, în cadrul unui interviu pentru revista Viva. Vedeta a explicat cum a fost pentru ea să fie părinte de la distanță, dart fiind că Maya locuiește în Italia cu tatăl ei. ”Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie”, a spus artista.

”Înțelege că Vincenzo și cu mine ne-am despărțit, că avem fiecare alte relații, dar că, orice ar fi, ea este copilul nostru. Suntem implicați la maximum în creșterea ei, noi suntem părinții ei, o iubim și vom face orice ca ea să fie fericită!”, a adăugat Antonia.

citește și...