Antonia, despre relația cu Alex Velea și gelozie. ”Nu a fost deloc ușor”

21.03.2022, 16:51
Antonia, despre relația cu Alex Velea și gelozie. ”Nu a fost deloc ușor”
Antonia, despre relația cu Alex Velea și gelozie. ”Nu a fost deloc ușor”

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani, a făcut dezvăluiri din relația sa cu artistul Alex Velea, în vârstă de 37 de ani, împreună cu care are doi băieți. ”Nu a fost deloc ușor”, a spus Antonia despre începuturile poveștii de dragoste cu Alex Velea, când ambii erau în centrul atenției. Dse asemenea, cântăreața a făcut declarații și despre gelozia în cuplu.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.


Antonia a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în care a făcut declarații despre relația cu Alex Velea și despre gelozia în cuplu. ”Au fost momente grele, am suferit mult, eram asaltaţi de o anumită parte a presei, agresaţi de unii paparazzi, urmăriţi în trafic, jigniţi în online. Nu a fost deloc uşor. Dar cred că timpul a aşezat lucrurile şi în noi şi în ceilalţi şi ne-am putut vedea fiecare de viaţă”, și-a amintit Antonia despre începutulș poveștii ei de dagoste cu Alex Velea.

 

Antonia, despre relația cu Alex Velea și gelozie. ”Am ştiut că nu există obstacol care nu poate fi depăşit dacă suntem împreună”

Deși au trecut prin multe greutăți, Antonia și Alex Velea au reușit să reziste împreună și să își construiască o familie frumoasă: ”Am fost mereu uniţi, am crezut în noi, în iubirea noastră şi am ştiut că nu există obstacol care nu poate fi depăşit dacă suntem împreună, o echipă. Aşa am reuşit să avem această familie frumoasă, construită pe iubire, respect, echilibru”.

Despre gelozia în cuplu, artista a comentat: ”O gelozie plăcută după zece ani de relaţie. Acea gelozie care arată că îţi pasă şi eşti la fel de îndrăgostit”.

 

citește și...