Antonia, despre divorțul de Vincenzo Castellano. Ce a stabilit cu fostul soț în privința fiicei lor, Maya

23.08.2021, 16:40
Antonia, despre divorțul de Vincenzo Castellano. Ce a stabilit cu fostul soț în privința fiicei lor, Maya
Antonia, despre divorțul de Vincenzo Castellano. Ce a stabilit cu fostul soț în privința fiicei lor, Maya

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani, a făcut dezvăluiri despre divorțul de Vincenzo Castellano. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maya, care locuiește împreună cu tatăl ei în Italia. Antonia a explicat și ce anume a stabilit cu fostul ei partener de viață în ceea ce o privește pe fiica lor, Maya.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Antonia, despre divorțul de Vincenzo Castellano. ”Chiar s-a încheiat divoțul, inclusiv în acte”

Antonia a explicat, pentru revista Viva, că divorțul ei de Vincenzo Castellano s-a încheiat și că nu mai sunt formalități de încheiat: ”Da, chiar s-a încheiat divorțul, inclusiv în acte”.

Vedeta a dat detalii și despre ce a stabilit împreună cu fostul ei partener de viață în ceea ce o prvește pe fiica lor, Maya: ”Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale… Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie, și a fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că, și anul acesta, voi fi acolo alături de ea”.

citește și...