Victor Rebengiuc a avut coronavirus. ”L-am luat din pripă”

31.05.2021, 10:28
Victor Rebengiuc a avut coronavirus. ”L-am luat din pripă”
Victor Rebengiuc a avut coronavirus. ”L-am luat din pripă”

Actorul Victor Rebengiuc a mărturisit că a fost infectat cu noul coronavirus.

Celebrul actor Victor Rebengiuc, în vârstă de 87 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus anul trecut. Acesta a avut o formă ușoară a bolii. „Din fericire, nu a fost grav. L-am luat din pripă, din prima zi când am avut temperatură şi diaree. Ştiam că astea sunt nişte simptome. Am mers cu nevastă-mea (n.r. actrița Mariana Mihuţ), la spital, ne-au făcut analize de dimineaţa până seara, noaptea târziu ne-am întors acasă cu ordinul să stăm în casă două săptămâni”, a declarat Victor Rebengiuc la emisiunea ”Insider politic”, de la postul de televiziune Prima TV, citat de click.ro.

Actorul s-a vaccinat împotriva COVID-19. “Şi prima doză şi pe a doua le-am făcut cu Pfizer. Nu am avut nimic împotriva vaccinului, chiar aşteptam să apară un vaccin care să ne apere într-un fel, să ne dea o siguranţă. Nu am negat coronavirusul niciodată, pentru că nu mă duce mintea la aşa ceva – să pot să neg o realitate. Cu multă bucurie am făcut vaccinul şi nu s-a întâmplat nimic. Şi fac vaccinuri. De obicei, fac în fiecare toamnă un vaccin antigripal”, a spus artistul.

1.077.584 de cazuri de coronavirus în România de la începutul pandemiei

În ultima zi, pe teritoriul țării noastre au fost raportate 158 cazuri noi de COVID-19. De la debutul pandemiei în România au fost confirmate 1.077.584 de cazuri. 1.039.173 de pacienți au fost declarați vindecați. Până astăzi, 30.276 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 2.372. Dintre acestea, 443 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 7.891.479 de teste RT-PCR și 1.159.835 de teste rapide antigenice, relatează Hotnews.

Pe teritoriul României, 6.623 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 2.727 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 32.649 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 54 de persoane.

citește și...