Soțul Andreei Berecleanu ar putea pierde postul de consul în Africa de Sud! Ce se întâmplă cu Andrei Zaharescu

21.11.2019, 15:10
Soțul Andreei Berecleanu ar putea pierde postul de consul în Africa de Sud! Ce se întâmplă cu Andrei Zaharescu
Soțul Andreei Berecleanu ar putea pierde postul de consul în Africa de Sud! 

La finalul lui 2013, Andrei Zaharescu pleca în Africa de Sud, alături de actuala lui soție, avocata Cosmina Ionescu, care i-a dăruit încă un copil.

Fostul prezentator tv a părăsit România la nici patru luni de la divorțul de Andreea Berecleanu.

Soțul Andreei Berecleanu ar putea pierde postul de consul în Africa de Sud!

Andrei Zaharescu a plecat în Africa pentru a fi consul la Cape Town și ducea o viață liniștită. Acum, însă, el ar putea să își piardă postul de consul.

Potrivit Wowbiz, fostul partener al Andreei Berecleanu a fost numit în funcție în noiembrie 2013, când era purtător de cuvânt al Guvernului Victor Ponta.

Se pare că Andrei Zaharescu ar putea fi rechemat în țară, după ce creat un precedent cu fostul prezentator Nelu Barbu, care fusese numit consul la Shanghai de Guvernul Dăncilă. Ambii au fost purtători de cuvânt ai Guvernului.

‘Hotărârea de guvern prin care Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al Executivului Dăncilă, a fost numit consul general al României la Shanghai în una dintre ultimele ședințe ale Cabinetului demis Dăncilă va fi anulată de noul Guvern Orban.

Purtătorul de cuvânt Nelu Barbu a fost numit consul la jumătatea lunii octombrie. Premierul Orban a solicitat, în prima ședință a cabinetului său, ministrului Afacerilor Externe să analizeze cu mare atenție modul de numire a consulilor generali și altor diplomați, respectiv să îi recheme imediat de la post pe aceia care nu au nicio legătură cu diplomația’, scrie profit.ro.

Potrivit declarației de avere, Andrei Zaharescu încasează un salariu uriaș în Africa, în calitate de consul al României la Cape Town. Aproximativ 5000 de dolari pe lună. Venitul său anual, în 2017 a fost de 57.439 dolari si 11.679 de lei, adica aproximativ 60.000 de dolari.

citește și...