Andi Moisescu, despre experiența COVID-19. ”Cred că m-am temut cel mai mult de necunoscut”

24.04.2021, 15:33
Andi Moisescu, despre experiența COVID-19. ”Cred că m-am temut cel mai mult de necunoscut”
Andi Moisescu, despre experința COVID-19. ”Cred că m-am temut cel mai mult de necunoscut”

Prezentatorul de televiziune Andi Moisescu a explicat cum a fost pentru el perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus.

Andi Moisescu a fost infectat cu COVID-19. Despre acea perioadă a făcut acesta declarații într-un interviu pentru revista Viva.

”Cred că m-am temut cel mai mult de necunoscut. Nu că acum s-ar ști prea multe despre blestemul ăsta, care ne-a dat tuturor viețile peste cap, dar atunci se știa chiar mai puțin. Nu m-am temut nicio clipă că n-o să fac față distracției, dar m-a afectat faptul că a trebuit să întrerup participarea la filmări. Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodată în viață a fost să încurc sau să fiu eu cel care complică o situație. Și, de data asta, exact de ce mi-era frică s-a întâmplat. Noroc că lucrez cu niște profesioniști, care s-au repliat imediat și, în doar câteva ore, eram din nou live în filmare, de data asta din izolare”, a spus Andi Moisescu.

Andi Moisescu e căsătorit și are doi copii

Andi Moisescu este căsătorit de foarte mulți ani cu Olivia Steer, împreună cu care formează un cuplu foarte frumos. Aceștia au doi copii împreună, David și Luca.

Juratul de la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, a vorbit despre relația cu cei doi băieți ai săi într-un interviu pe care l-a acordat recent.

”Am avut inspirația să construiesc de la bun început o relație extrem de sinceră și deschisă cu ei, astfel încât să nu simtă nicio clipă nevoia să-mi ascundă ceva, de frică. Iar acum culeg roadele. Avem o relație extrem de apropiată și solidă, și am ajuns să-i cunosc atât de bine, încât știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate. Prin urmare, pun exact degetul pe rană și, ca printr-o minune, dezamorsez orice bombă. Cel puțin până acum mi-a ieșit de fiecare dată”, a declarat Andi Moisescu.

 

citește și...