Andrei Ștefănescu, detalii despre divorț. În ce relații a rămas cu fosta soție

27.04.2021, 11:18
Andrei Ștefănescu, detalii despre divorț. În ce relații a rămas cu fosta soție
Andrei Ștefănescu, detalii despre divorț. În ce relații a rămas cu fosta soție

Cântărețul Andrei Ștefănescu a vorbit despre separarea de cea de-a doua soție și a explicat în ce relații a rămas cu aceasta.

Andrei Ștefănescu a fost prezent la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, unde a vorbit despre separarea de cea de-a doua soție, Antonia. Acesta a mărturisit și în ce relații a rămas cu mama băiețelului său.

„Dacă aș putea să explic… nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoar. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a declarat Andrei Ștefănescu, potrivit spynews.ro.

Andrei Ștefănescu a divorțat de a doua soție în mare secret

Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia, au decis să își spună adio. Cei doi, care au împreună un băiețel, au divorțat la notar, în luna septembrie a anului trecut. Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia.

Anunțul despre divorț a fost făcut chiar de Andrei Ștefănescu. În anunțul făcut de Andrei Ștefănescu, cântărețul afirmă că el și partenera sa de viață, Antonia, au luat decizia de a se separa în vara acestui an, după șapte ani de relație.

”Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri. Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai”, a spus Andrei Ștefănescu.

citește și...