Andrei Ștefănescu dă detalii despre fiul său. ”Eu nu o să fiu ca ceilalți părinți”

05.02.2021, 12:19
Andrei Ștefănescu dă detalii despre fiul său. ”Eu nu o să fiu ca ceilalți părinți”

Cântărețul și prezentatorul de televiziune Andrei Ștefănescu a făcut declarații despre fiul său și despre viața de părinte.

La emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, Andrei Ștefănescu a făcut declarații despre fiul său, Ayan. Artistul a afirmat că vrea să-și îndrume băiețelul către lucrurile care îi plac cu adevărat.

”Eu nu o să fiu ca ceilalți părinți, eu dacă simt că lui îi face bine ceva, o să-l îndrum. Cu siguranță, îl voi duce la sport, indiferent dacă va face de performanță sau nu. Dacă simt că va cânta bine, căci are ureche foarte bună, fredonează foarte bine de la un an. Vedem cum o să fie. Dacă eu o să văd că are calitate muzicală, o să îl împing acolo. Lui Ayan îi place la TV. Eu cred că nici Michael Jackson nu ajungea așa, dacă tatăl lui nu îl teroriza. Bine, acolo a fost extrem. Eu nu mă grăbesc să îl duc undeva”, a declarat Andrei Ștefănescu, potrivit spynews.ro.

Andrei Ștefănescu a divorțat de a doua soție anul trecut, în mare secret

Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia, au decis să își spună adio. Cei doi, care au împreună un băiețel, au divorțat la notar, în luna septembrie a anului trecut. Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia.

Anunțul despre divorț a fost făcut chiar de Andrei Ștefănescu. În anunțul făcut de Andrei Ștefănescu, cântărețul afirmă că el și partenera sa de viață, Antonia, au luat decizia de a se separa în vara acestui an, după șapte ani de relație.

”Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri. Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai”, a spus Andrei Ștefănescu.

citește și...