Andrei Duban, viața după operația de micșorare a stomacului. ”Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni”

04.06.2022, 14:30
Andrei Duban, viața după operația de micșorare a stomacului. ”Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni”
Andrei Duban, viața după operația de micșorare a stomacului. ”Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni”

Actorul Andrei Duban, în vârstă de 49 de ani, a explicat cum se simte la mai bine de un an după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului. Acesta a slăbit spectaculos după intervemția respectivă. ”Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni, după operația de micșorare a stomacului”, a  declarat el.

În urmă cu mai bine de un an, actorul Andrei Duban a suferit o intervenție de micșorare a stomacului. Acesta a slăbit spectaculos ulterior.

Despre cum se simte în prezent a dat detalii acesta pentru impact.ro.

Andrei Duban, viața după operația de micșorare a stomacului. ”Mă felicit pentru pasul făcut”

”Nu regret absolut deloc acea decizie. Ba dimpotrivă! Mă felicit pentru pasul făcut. În primul rând, am fost într-un fel forțat să fac acest pas. Trigliceridele și colesterolul urlau în mine! Cam așa cum a urlat doctorul la mine când a văzut cu ce mă lăudam, ca să spun așa, în fața lui. De slăbit am făcut-o pe parcursul anului trecut. Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni, de la operația de micșorare a stomacului”, a explicat Andei Duban pentru sursa mai sus-menționată.

”Mă simt foarte bine. Am constant o greutate în jur de 75 de kilograme și mi se repetă constant, chiar și astăzi, cât de mult m-am schimbat după ce am reușit să slăbesc atât de mult… Nu a mai fost nevoie să-mi interzic una sau alta. Nici nu mai știu după bucate alergam cândva, pe vremuri, căci eram un gurmand de primă clasă. Azi, mănânc orice. Absolut orice, dar câte puțin din toate! Dacă cumva mi se întâmplă să mai fac câte un exces, stomacul, noul meu stomac, funcționează ca un semnal de alarmă. Imediat îmi spune că nu e bine că fac ce fac și mă potolesc”, a adăugat actorul.

Andrei Duban este căsătorit cu Grațiela și are un băiat

Grațiela și   Andrei Duban formează o familie foarte frumoasă. Grațiela și Andrei Duban s-au cunoscut în anul 2010, pe litoral. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Armin. ”Pe Andrei l-am cunoscut la mare, în 2010… Eu eram în Olimp, el în Jupiter, făceam program artistic. Şi în 2011 ne-am căsătorit”, dezvăluia vedeta într-un interviu.

Actrița explica și ce a atras-o cel mai mult la partenerul ei de viață: ”Ochii. Nu ştiam că îi are albaştri şi faptul că m-a înconjurat cu dragoste şi bunătate”.

Grațiela Duban a spus și care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-a făcut-o partenerul său de viață: ”Mie îmi place să adorm mângâiată… Iar Andrei, la începutul relaţiei, mi-a zis într-o seară: “Aş vrea să fac lucrul ăsta toată viaţa””.

citește și...