Secretul căsniciei dintre Grațiela și Andrei Duban. ”Și între noi mai există conflicte”

18.04.2022, 12:54
Secretul căsniciei dintre Grațiela și Andrei Duban. ”Și între noi mai există conflicte”
Secretul căsniciei dintre Grațiela și Andrei Duban. ”Și între noi mai există conflicte”

Grațiela Duban, în vârstă de 35 de ani, formează un cuplu foarte unit cu actorul Andrei Duban, în vârstă de 49 de ani, împreuă cu care are un băiețel. Cei doi au vorbit despre căsnicia lor. ”Și între noi mai există conflicte, dar dacă știi să comunici, totul se rezolvă”, a dezvăluit Grațiela Duban în cadrul unui interviu.

Grațiela și   Andrei Duban formează o familie foarte frumoasă. Grațiela și Andrei Duban s-au cunoscut în anul 2010, pe litoral. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Armin.

Cei doi au vorbit despre relația lor și despre secretul unei căsnicii fericite.

Secretul căsniciei dintre Grațiela și Andrei Duban. ”Noi de dorim foarte tare să ne certăm, doar pentru că ce dulce e împăcarea”

”Nu avem un secret anume. Și între noi mai există conflicte, dar dacă știi să comunici, totul se rezolvă. Trebuie să lași să treacă momentul ăla de criză, dacă sunt eu sau dacă e Andrei. Lăsăm să treacă și după aceea vorbim, ne cerem scuze dacă noi considerăm că am greșit. Cred că într-o căsnicie e foarte ok să fie o comunicare bună, pe lângă iubire, respect și celelalte. Dacă știi să comunici, fiecare problemă care îți apare știi să o rezolvi”, a declarat Grațiela Duban pentru wowbiz.ro.

”Cel mai important este că noi de dorim foarte tare să ne certăm, doar pentru că ce dulce e împăcarea”, a completat Andrei Duban.

Cum s-au cunoscut Grațiela și Andrei Duban

”Pe Andrei l-am cunoscut la mare, în 2010… Eu eram în Olimp, el în Jupiter, făceam program artistic. Şi în 2011 ne-am căsătorit”, dezvăluia vedeta într-un interviu.

Actrița explica și ce a atras-o cel mai mult la partenerul ei de viață: ”Ochii. Nu ştiam că îi are albaştri şi faptul că m-a înconjurat cu dragoste şi bunătate”.

Grațiela Duban a spus și care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-a făcut-o partenerul său de viață: ”Mie îmi place să adorm mângâiată… Iar Andrei, la începutul relaţiei, mi-a zis într-o seară: “Aş vrea să fac lucrul ăsta toată viaţa””.

citește și...